AutoWhite Widow (Dutch Passion)

AutoWhite Widow is de langverwachte, autoflowering variant van White Widow van de kwekers van Dutch Passion. Ze stond al lang op de planning en is jarenlang verfijnd. Het resultaat is echter fenomenaal, want ze is een eenvoudig te kweken en superkrachtige soort. AutoWhite Widow ontwikkelt zich in 10 weken van zaadje tot oogst en levert tot wel 175g/plant.

Genetica Indica-dominant autoflowering
Ouders White Widow x ruderalis
Bloeitijd 10 weken van zaadje tot oogst
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Medium
Hoogte (binnen) Laag
Opbrengst (buiten) 175g/plant
Hoogte (buiten) 0.6-1m
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dutch Passion
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 29.95
3 zaden € 29.95
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Auto White Widow: Dutch Passion houdt hun autoflowers old-school

Er is grote concurrentie tussen de zaadbanken om de meest kwalitatieve autoflowering strains te creëren. Dutch Passion besloot om Auto White Widow te maken, en hun plek op de markt te waarborgen. Deze cultivar was meteen een succes, geprezen door vele cannabis liefhebbers. White Widow, zoals je waarschijnlijk weet, is een legendarische soort, en misschien wel de meest populaire soort die er is. Auto White Widow behoudt de originele White Widow vibes en levert haar in een autoflowering formaat. Dit werd gedaan door het samen mengen van White Widow met ruderalis genetica, in plaats van een gevestigde autoflowering soort.

Het duurt slechts 10 weken, van zaad tot oogst, voor Auto White Widow om haar levenscyclus te voltooien. Snoeien en ScrOG-methoden moeten worden vermeden voor autoflowering soorten. Ze moet vrij groeien - de beloning zal het waard zijn.

De opbrengsten zijn vrij cool. Ervaren hydro kwekers kunnen tot 200+g/plant ontvangen, dat is krankzinnig gezien haar autoflowering genetica. Men kan 50g+/plant verwachten van de reguliere kweek.

Auto White Widow bereikt korte hoogten, ideaal voor beginnende kwekers die onervaren zijn met hoge cannabisplanten. Outdoor telers kunnen planten verwachten van 60-100cm, terwijl ze binnen een beetje korter zullen zijn. Met zijn fantastische THC-gehalte en klassieke indica-dominantie, zullen diepe ontspanning van de spieren en gevoelens van gewaarwording zich presenteren. De frisse citrus en dennengeur-achtige aroma's zijn heerlijk.

Recommended products
AutoWhite Widow belongs to our most popular cannabis seeds. Read more information about this strain on our special White Widow Autoflowering - Wietzaden page. Here you can also find other breeders that offer this strain and cannabis seeds that are genetically related to this strain.
Andere producten van Dutch Passion