AutoDaiquiri Lime (Dutch Passion)

AutoDaiquiri Lime van Dutch Passion is de kruising van een super citrusachtig, Californian Orange fenotype x zeer harsachtige Sour Diesel. Het resultaat is een pikante, brandstof overgoten blikvanger die snel groeit, weinig onderhoud vraagt en XXL oogsten levert. AutoDaiquiri Lime kan meestal 11 weken na ontkieming worden geoogst en produceert de beste cannabis.

Genetica Sativa-dominant autoflowering
Ouders Californian Orange x Sour Diesel x Auto
Bloeitijd 10-11 weken van zaadje tot oogst
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Hoog
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) Hoog
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dutch Passion
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 29.95
3 zaden € 29.95

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Auto Daiquiri Lime: Dutch Passion mixte een verrukkelijke wiet cocktail

Na het creëren van deze magnifieke soort was Dutch Passion extreem trots op haar uitvinding. Auto Daiquiri Lime is een verrukkelijke cannabissoort, speciaal gekweekt voor cannabis connaisseurs die genieten van complexe en verleidelijke wiet. Dutch Passion staat bekend om het selecteren van de meest interessante fenotypes om er vervolgens uitmuntende soorten mee te maken.

AUTO DAIQUIRI LIME - ONTWIKKELING

Auto Daiquiri Lime heeft slechts 10-11 weken nodig om zich van zaad tot oogst te ontwikkelen. En in deze periode produceert deze autoflowering soort een serieuze opbrengst. Als je graag aanzienlijke hoeveelheden eersteklas wiet in handen wenst te krijgen, zal Auto Daiquiri Lime graag een overvloed aan bloemen voor je produceren, of dit nu binnen of buiten is. De plant wordt gemiddeld hoog en is dus perfect voor kleinere projecten. Het is wel van het grootste belang om de temperatuur gelijk en lager dan 26°C te behouden in die laatste fases van de bloei. De terpenen zouden anders kunnen verbranden, wat natuurlijk nooit de bedoeling kan zijn.

AUTO DAIQUIRI LIME - EFFECTEN & SMAKEN

Deze sativa-dominante soort zorgt merkbaar voor opwekkende sensaties. Auto Daiquiri Lime kan worden gebruikt voor een wandeltocht of een feestje, om de ervaring te verbeteren. Geluk en zelfvertrouwen zullen vrijelijk door de geest stromen. De smaken zijn verbluffend! Denk aan intrigerende citrussmaken, vermengd met brandstof aroma's die samen een interessante mix vormen en de zintuigen verwennen.

AUTO DAIQUIRI LIME - GENETICA

Auto Daiquiri Lime is afkomstig van een zeer citrus-achtig Californian Orange fenotype, gemengd met een extreem goede Sour Diesel. Aan deze twee werden wat autoflowering genetica toegevoegd, om de autoflower eigenschap te bereiken. De harsproductie is buitengewoon bijzonder en Auto Daiquiri Lime bevat behoorlijk wat THC, zeker in vergelijking met andere autoflowers.

Recommended products
Andere producten van Dutch Passion