Ultra Skunk (Dutch Passion)

We danken deze indoor 40% Indica en 60% Sativa kruising aan het 1999 Skunk Project. Ultra Skunk heeft een hoge weerstand tegen spint en schimmel en levert consistente oogsten. Ze wordt binnen gemiddeld 60-80cm hoog en bloeit 8 tot 9 weken. Ze smaakt fruitig, met vleugen ceder en de high is precies wat je zou verwachten van een Skunk: High, enorm high!

Genetica 60% sativa - 40% indica
Ouders Skunk
Bloeitijd 8-9 weeks
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Hoog
Hoogte (binnen) 60-80cm
Opbrengst (buiten) Hoog
Hoogte (buiten) Laag
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dutch Passion
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 27.00
3 zaden € 27.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Ultra Skunk: Dutch Passion heeft de ultieme skunk varianten bij elkaar gebracht in één

Skunk soorten zwerven nu al tientallen jaren rond op deze wereld, en verspreiden een overvloed aan positiviteit en geluk. De magnifieke Ultra Skunk is afkomstig van het 1999 Skunk project van Dutch Passion, waarbij een lokale Skunk expert de beste Skunk varianten heeft gekruist op basis van hun opbrengsten, harsproductie, en old-school skunky kenmerken. Het resultaat is een voorbeeldige soort, de spectaculaire Ultra Skunk.

ULTRA SKUNK - EFFECTEN EN GENETICA

Deze 60% sativa en 40% indica soort veroorzaakt klassieke cerebrale highs, die diepe en heldere gedachten teweegbrengen. Het gemiddelde THC-gehalte maakt deze variant perfect voor nieuwe gebruikers, en over het algemeen voor mensen die op zoek zijn naar functionele highs. De genetica gaan terug naar de meest beestachtige Skunk varianten die er zijn, wat Ultra Skunk een blijvende klassieker maakt. De aroma's zijn zeer aanwezig en intens. De geur moet worden gemaskeerd, als je niet wilt dat de hele wereld af weet van je ganja plantage.

ULTRA SKUNK - GROEI

Zowel binnen als buitenkwekers kunnen enorme oogsten verwachten na 8-9 bloeiweken, waarbij de ganja tuin wordt gevuld met glinsterende, met kristallen bedekte toppen. Binnen wordt Ultra Skunk ongeveer 60-80cm hoog. Buiten worden de planten iets groter. Ultra Skunk heeft een enorm pluspunt, en dat is dat de plant goed bestand is tegen schimmel en spintmijt. Als je je zorgen maakt om ongedierte, dan is Ultra Skunk de beste optie.

Recommended products
Andere producten van Dutch Passion