Blue Velvet (Dutch Passion)

Blue Velvet is het prachtige zusje van de beroemde, originele Blueberry van Dutch Passion. De plant heeft indica en sativa invloeden, waarbij de indica genen iets dominanter zijn. Dutch Passion werkte samen met de oorspronkelijke kweker van Blueberry, uit de jaren '90. Blue Velvet werd gekweekt met een "original" zaadje. Vanwege haar kleine formaat is ze perfect geschikt voor SOG!

Genetica 50% indica - 50% sativa
Ouders Purple Thai x Afghani Indica
Bloeitijd 8 weken
THC% 18-19%
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Medium
Hoogte (binnen) 50-60cm
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) 2-3m
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dutch Passion
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 30.00
€ 30.00
3 zaden € 30.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Blue Velvet: Dutch Passion ontwikkelde Blue Velvet als het "zusje van Blueberry"

Maak kennis met het zusje van Blueberry. Deze klassieke cultivar is verkregen uit klassieke en legendarische Blueberry-genetica van de jaren '90. Dutch Passion ontwikkelde deze schoonheid in een samenwerkingsverband met de breeder van de oorspronkelijke Blueberry. De indica invloeden zijn echt, en de plant ziet er absoluut oogverblindend uit. Blue Velvet is een speciaaltje, zo'n schoonheid kun je gewoon niet links laten liggen.

BLUE VELVET - GENETICA EN EFFECTEN

Deze 50% indica en 50% sativa strain zorgt voor een gebalanceerde high die lichtelijk overhelt naar de indica kant. Je zult diepe fysieke gevoelens van stoned zijn ondergaan, terwijl je geestelijk actief bent. Blue Velvet is voor ganja-mystici uitstekend geschikt om de hele dag door te gebruiken. Het erfdeel is afkomstig van sterke old-skool Afghaanse indica tot Purple Thai, die op hun beurt weer afstammen van Oaxaca Gold en variëteiten van Chocolate Thai. Deze mix is pure magie en bijzonder veelzijdig. Het THC-gehalte van 18-19% zorgt voor een stevige high, dus zeg al je belangrijke afspraken maar af voordat je een Blue Velvet opsteekt.

BLUE VELVET - KWEEK EN AROMA'S

Vanwege de beperkte hoogte van Blue Velvet, 50-60cm, is het aan te raden om SOG methodes toe te passen. Deze strain buiten wel 200-300cm hoog kan worden, dus neem dat in overweging. De opbrengsten zijn spectaculair te noemen; je kunt rekenen op compacte, met hars bedekte toppen. Na een korte bloeiperiode van slechts 8 weken kan ze geoogst worden. Ganjakwekers die buiten aan de slag gaan moeten deze cultivar in de maand Oktober oogsten. De aroma's, ok, daar gaan we... De verrukkelijke bessen- en aardachtige aroma's, en de extreme smaken gaan goed samen met tantra energie die je zintuigen verrukt met betoverende sferen.

  • De Oorsprong Van Thai Soorten

    Thai soorten verschenen in de jaren '60 voor het eerst in de Westerse wereld en werden onmiddellijk een succes. De jaren '60, '70 en '80 zijn lang vervlogen, maar Thai soorten zijn nog steeds op de huidige markt aanwezig, al is dit dan voornamelijk in hybride vorm vanwege de zeer lange bloeiperiode van zuivere Sativa's.

Recommended products
Andere producten van Dutch Passion