Forest Dream (Dutch Passion)

Het is de natte droom van elke boswachter om planten als deze te vinden, dus je verstopt ze maar goed. Prachtige toppen, bedekt met witte kristallen zijn een lust voor het oog. Geconsumeerd kunnen ze heldere, opwekkende effecten veroorzaken, typisch voor een Sativa. Het gemiddelde formaat van de plant is 1,5-2m, maar sommige fenotypen kunnen wel 3-4 meter hoog worden! Eenvoudig te kweken.

Genetica Sativa dominant
Ouders Forest Dream
Bloeitijd 8 weken
THC% Hoog
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Hoog
Hoogte (binnen) 1.5-2m
Opbrengst (buiten) Hoog
Hoogte (buiten) 3-4m
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dutch Passion
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 23.00
3 zaden € 23.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Forest Dream: Bijzonder mystieke sativa-dominantie ontwikkeld door Dutch Passion

Je bent aan het wandelen door een nevelig bos, een zacht briesje zorgt voor wat frisse lucht. Als je het midden van het bos bereikt zie je plotsklaps op een open plekje een onberispelijke cannabisvariëteit opdoemen, badend in goddelijk zonlicht. De toppen zien er betoverend uit, bedekt met schitterende kristallen die de eeuwige schoonheid en de ongeschonden maagdelijkheid van deze strain weerspiegelen. Dutch Passion ontwikkelde deze Forest Dream voor boskabouters en onverbeterlijke dagdromers. Deze sativa is absoluut fascinerend en zorgt voor een unieke, dromerige high.

FOREST DREAM - DE KWEEK

Zowel de binnen- als buitenkweker kan rekenen op een overvloedige oogst. Vanwege de massieve compacte toppen is Forest Dream gevoelig voor schimmel, met name in een buitenomgeving. Het is belangrijk daar rekening mee te houden en de luchtvochtigheid aan de lage kant te houden. Als je deze cultivar binnen kweekt wordt ze ongeveer 150-200cm hoog, bij de buitenkweek zal dat 300-400cm zijn. De hoogte zou onder bedwang gehouden moeten worden door gebruik te maken van technieken zoals ScrOG, toppen, en LST, en/of haar steun bieden met een paar touwtjes. En ja hoor, dit is een sativa-dominante strain. De bloeiperiode van Forest Dream bedraagt slechts 8 weken!

FOREST DREAM - GENETICA EN EFFECTEN

Het THC-gehalte is beslist erg hoog; ze biedt je dan ook een buitengewoon sterke high. Vanwege de sativa-dominantie zullen mystieke en verheffende krachten je negatieve gevoelens overwinnen met stralende energie. Als je jezelf schaart onder de cannabisliefhebbers in opleiding zou je met een kabouterhoeveelheid moeten beginnen. De afkomst van deze strain wordt geheim gehouden in de donkerste uithoeken van Dutch Passion's cannabis-bos.

Recommended products
Andere producten van Dutch Passion