Outlaw (Dutch Passion)

Outlaw heeft krachtige ouders: Super Haze en Amnesia. De high is krachtig, helder en opwekkend. 80% sativa invloeden zijn verantwoordelijk voor een sterke uitrekking voor de bloei. Reageert goed op SCROG. Laat Outlaw haar grenzen zien en ze beloont je met tot wel 500g/m² hoogwaardige sativa toppen. Bloeiperiode 9-12 weken. De smaak is zuur/fris met een oldschool "hazy" afwerking. Stijlvol!

Genetica 80% sativa - 20% indica
Ouders Super Haze x Amnesia
Bloeitijd 9-12 weken
THC% 15-20%
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 500g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Mid/end October
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dutch Passion
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 1 Loyaliteit punt. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 19.00
3 zaden € 19.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Outlaw: Gecreëerd door Dutch Passion, voor als je graag de grenzen wilt opzoeken

Outlaw, zo berucht dat het verboden zou moeten worden, is een soort die wat van de beste wiet ooit produceert. Dutch Passion besloot soorten van hun 30 jaar oude zadencollectie te mixen om de ultieme gangster-soort te creëren. Het zorgvuldige proces van selecteren en hybridiseren leidde uiteindelijk tot het ontstaan van deze verbluffende soort.

OUTLAW - ONTWIKKELING

Outlaw is een onberispelijke sativa die afstamt van Super Haze en Amnesia genetica. We weten allemaal dat deze twee soorten bekroonde legendes zijn die de meest spectaculaire highs opwekken. Outlaw zal behoorlijk stretchen tijdens de vegetatieve fase vanwege de sativa-dominante kenmerken. De ScrOG methode wordt aangeraden vanwege de geweldige productie van toppen. Outlaw kan relatief groot worden, dus zorg dat je die takken ondersteunt. De bloeiperiode duurt ongeveer 9-12 weken, afhankelijk van de omgeving en de expertise van de kweker. Binnenkwekers mogen rond 500g/m² met hoogwaardige Outlaw ganja toppen verwachten.

OUTLAW - GENETICA EN EFFECTEN

Deze 80% sativa en 20% indica soort produceert een zeer opwekkende en zelfverzekerde high. Outlaw transporteert de gebruiker naar de top van een berg, waar de frisse lucht de roker met ontzag vervult. Het THC-percentage ligt tussen de 15-20%, perfect voor een solide high en opwindende sensaties. Als je dol bent op een adrenaline rush en een klassieke "Hazy" vibe, is Outlaw de ultieme soort voor jou.

Recommended products
Andere producten van Dutch Passion