Think Fast (Dutch Passion)

Think Fast is een niet-autoflowering variant van de altijd populaire Think Different, een van de paradepaardjes van Dutch Passion. Via selectief kweken, en een beetje hulp van Power Plant, konden ze de "auto" verwijderen, waardoor lichtperiode tuinders van het aanbod kunnen genieten! Think Fast bloeit in 8 weken en produceert een XL oogst.

Genetica Sativa dominant
Ouders Think Different x Power Plant
Bloeitijd 8 weken
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Hoog
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) Hoog
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Einde September/Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dutch Passion
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 29.95
3 zaden € 29.95
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Think Fast: Deze Sativa-ster is een interessante cultivar

Je moet snel denken om het in deze snelle wereld te maken. Er is geen tijd voor aarzeling of twijfels. Besluitvaardigheid en felheid zijn goede eigenschappen om te bezitten. Door vastberaden en fel te zijn, ontwikkelde Dutch Passion een perfecte hybride soort genaamd "Think Fast". Deze Sativa-ster is een interessante cultivar die unieke genen bevat. De selectie en stabilisering van Think Fast is uitgevoerd door professionele telers die besloten hadden om Think Fast een unieke twist te geven.

THINK FAST – GENEN

Think Fast is opmerkelijk uniek omdat haar samenstelling bestaat uit genen van de Think Different en de Power Plant. Think Different is een autofloweringvariant. Met wat alleen omschreven kan worden als ‘ telersmagie’, slaagden telers erin om de autofloweringkenmerken van Think Fast te elimineren. Eigenlijk is Think Fast een fotoperiodeplant voortvloeiend uit autofloweringgenen, die getuigt van de ambitie van Dutch Passion.

THINK FAST - GROEI

Deze verbazingwekkende fotoperiodeplant beëindigt haar bloeicyclus na slechts 8 weken. Tot de tevredenheid van wietverzamelaars vult deze plant lege wietpotten direct op. Zowel telers binnenshuis als buitenshuis kunnen hoge opbrengsten verwachten. De stelen moeten ondersteund worden als de toppen te zwaar worden. Binnen de korste keren zal een overvloed aan geweldige knoppen de groeiruimte vullen. Ruimteplanning is daarom noodzakelijk alvorens het zaad te zaaien. Think Fast bereikt gemiddelde hoogten, perfect voor kleine exploitatie en beginnende telers.

THINK FAST – EFFECTEN

Verwacht snelle, maar comfortabele highs. Dutch Passion maakt voortdurend de vochtigste strains, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Deze Sativa-dominante hybride soort geeft typisch opwekkende gevoelens tezamen met euforische gedachten. Met een gemiddeld THC-gehalte is Think Fast een perfecte alledaagse strain.

Recommended products
Andere producten van Dutch Passion