AutoBlueberry (Dutch Passion)

AutoBlueberry van Dutch Passion is een solide favoriet van connaisseurs, zeker als het gaat om smaak. Ze is verkregen uit een original Blueberry en een indica/ruderalis hybride en behoudt de intens zoete aroma's en smaken van haar bekroonde ouder en wekt een kalme, extreem krachtige, lichamelijke high op. AutoBlueberry ontwikkelt in 10 weken van zaadje tot gemiddeld grote oogst.

Genetica Indica-dominant autoflowering
Ouders Blueberry x indica auto
Bloeitijd 10 weken van zaadje tot oogst
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Medium
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dutch Passion
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 29.95
3 zaden € 29.95

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Auto Blueberry: De klassieke Blueberry is terug, dankzij Dutch Passion

In onze verbluffende wereld wachten grote aantallen onfeilbare soorten om te worden gekoesterd. Auto Blueberry van Dutch Passion staat vooraan in de rij! Ze verdient het om te worden gekweekt, verzorgd en met liefde gerookt. Deze soort is een absolute klassieker; er bestaat geen beter woord om haar te beschrijven. De Blueberry indica vibes zijn echt. Na dat eerste trekje, zullen gebruikers genieten van gelukzalige gedachten en diepzinnige inzichten.

AUTO BLUEBERRY - ONTWIKKELING

De levenscyclus van deze onfeilbare plant duurt gemiddeld 10 weken, van zaad tot oogst. De opbrengsten zijn behoorlijk gul. Zowel binnen- als buitenkwekers zien gemiddeld grote planten, die ook een gemiddeld grote oogst produceren. Het toppen van autoflowering varianten is niet verstandig. Het gebruik van andere methoden, zoals ScrOG of LST, moet ook worden vermeden.

AUTO BLUEBERRY - GENETICA

Deze autoflowering variant zag het licht dankzij een kruising tussen een unieke, vrouwelijke Blueberry met een eersteklas indica autoflower. Dutch Passion werkte hard om het beste van het beste te kunnen leveren. Na het selecteren en hybridiseren van deze twee varianten, werd er een F4 variant verwekt. Deze F4 werd met zichzelf bestoven om F5 te ontwikkelen, die vervolgens werd omgedoopt tot Auto Blueberry.

AUTO BLUEBERRY - EFFECTEN

De indica-dominantie is overduidelijk. Na het eerste trekje, zal je bewustzijn ontspannen met zalige vibes. Als je een natuurliefhebber bent, is dit de perfecte soort om mee in het gras te liggen. De mellow THC-niveaus van Auto Blueberry zorgen voor een high waarmee je kan chillen, maar je kan er nog steeds mee functioneren. Natuurlijk doen de uitgestraalde aroma's denken aan overheerlijke blueberries.

Recommended products
AutoBlueberry belongs to our most popular cannabis seeds. Read more information about this strain on our special Blueberry Autoflowering - Wietzaden page. Here you can also find other breeders that offer this strain and cannabis seeds that are genetically related to this strain.
Andere producten van Dutch Passion