1 - Copa de la Revolución Argentina 2013
1 - 2a Copa da Maconha do Rio de Janeiro (Indoor) 2013

Dutch Cheese (Dutch Passion)

Dutch Passion creëerde Dutch Cheese, een strain die 60% Sativa en 40% Indica genen bevat. Deze kruising tussen Euforia en de originele Cheese zorgde voor verbeterde opbrengst en een grotere weerstand tegen rot en schimmels. De Cheese eigenschappen zijn echter bewaard gebleven. Ze wordt 60-80cm hoog, levert een gulle oogst en is prima geschikt voor binnen- en kasteelt.

Genetica 60% sativa - 40% indica
Ouders Euforia x Cheese
Bloeitijd 8.5 weken
THC% 12-15%
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Medium
Hoogte (binnen) 60-80cm
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dutch Passion
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 29.00
€ 29.00
3 zaden € 29.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

1 - Copa de la Revolución Argentina 2013
1 - 2a Copa da Maconha do Rio de Janeiro (Indoor) 2013
Beschrijving
Beschrijving

Dutch Cheese: Kaas-achtige kruising van Dutch Passion

Dutch Cheese is het resultaat van het selecteren en kruisen van verschillende wiet varianten. Deze soort veroorzaakt krachtige highs en heeft een heerlijke smaak - ganja liefhebbers houden echt van haar. De opbrengsten zijn fantastisch en ze is een gemakkelijke plant. Dutch Cheese heeft de 1e prijs gewonnen op de Copa de la Revolución Argentina 2013, en de 2e prijs op de Copa da Maconha do Rio de Janeiro in hetzelfde jaar.

DUTCH CHEESE - GENETICA EN EFFECTEN

Dutch Passion wilde de Cheese kwaliteiten van hun beste kaas-achtige varianten verbeteren. Ze hebben de Cheese met verschillende soorten gekruist. Als beste uit de bus kwam de Cheese x Euforia kruising, die Dutch Passion "Dutch Cheese" heeft genoemd. De kaas-achtige geur en de kwaliteiten van de Cheese zijn nog steeds aanwezig, maar de skunky genetica van Euforia hebben ze verbeterd. Deze 60% sativa en 40% indica soort veroorzaakt een veelzijdige high. Verheffende en zelfverzekerde gevoelens worden gevolgd door ontspannen, meditatieve vibes. Met een THC gehalte van 12-15% is Dutch Cheese perfect voor chille, functionele rooksessies.

DUTCH CHEESE - GROEI EN KAAS-ACHTIGE AROMA'S

Dutch Passion adviseert om deze magnifieke plant binnen of in een kas te kweken, hoewel buiten kwekers alsnog een overvloed aan hoogwaardige toppen kunnen oogsten. Dutch Cheese wordt binnen ongeveer 60-80cm hoog, terwijl je buiten gemiddelde hoogten kunt verwachten. De afstand tussen de internoden is een beetje lang, wat perfect is om schimmel te voorkomen. De bloeiperiode duurt ongeveer 8.5 weken. Dutch Passion kwekers hebben deze kruising benoemd tot hun favoriete Cheese kruising. De kaas-achtige aroma's en smaken doen je denken aan een heerlijke pizza.

Recommended products
Andere producten van Dutch Passion