Frisian Duck (Dutch Passion)

Als het gaat om het verbergen van onze geliefde en kostbare plantjes, zijn sommige kwekers bereid extra stappen te zetten. Een afgelegen locatie is vaak de sleutel tot succes in de buitenteelt. Frisian Duck heeft echter ongewoon gevormde bladeren, wat alles verandert! De bladvorm ziet eruit als de voetafdruk van een eend en niet als een cannabis blad. Kweek in het zicht en blijf onder de radar!

Genetica indica/sativa
Ouders Frisian Dew x Ducksfoot
Bloeitijd 8 weken
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Hoog
Hoogte (binnen) 1-1.5m
Opbrengst (buiten) Hoog
Hoogte (buiten) 2.5m
Oogsttijd (buiten) Begin Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dutch Passion
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 29.95
3 zaden € 29.95

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Frisian Duck: De bladeren zien eruit als eendenpootjes!

Kwak kwak, doet de ganja. Dutch Passion heeft een buitengewone afwijking gegenereerd, die de naam Frisian Duck gekregen heeft. Als je lijkt aan anatidaefobie (de angst door een eend te worden aangestaard), kan je beter even wegkijken. De bladeren van deze spectaculaire soort doen denken aan de voetafdruk van een eend. Het is extreem zeldzaam dit soort genetica tegen te komen en Dutch Passion is dan ook enorm trots op haar eendenkuikens, die onfeilbare kwaliteit produceren.

FRISIAN DUCK - ONTWIKKELING

Deze duck groeit uit tot een prachtige plant en verspreidt geluk in de beste ganja tuinen ter wereld. Zowel binnen- als buitenkwekers zullen een overvloed aan toppen ontvangen, want ze is erg hoogproductief. In vergelijking met andere cannabisplanten, ontwikkelt Frisian Duck zeer onregelmatige bladeren. Omdat deze bladeren niet gemakkelijk kunnen worden herkend, is ze perfect geschikt voor discrete projecten. Binnen kan Frisian Duck ongeveer 100-150cm hoog worden, tegen 250cm buiten. De bloeiperiode bedraagt ongeveer 8 weken, dus je hebt in no-time perfecte toppen in handen!

FRISIAN DUCK - GENETICA, EFFECTEN EN AROMA'S

Frisian Duck is absoluut geen lelijk eendje en levert ook nog eens een ongelooflijk psychoactieve ervaring. Dutch Passion hybridiseerde Frisian Dew met DucksFoot om deze uitmuntende soort te ontwikkelen. Uiteraard is de speciale bladvorm afkomstig van de DucksFoot genetica. Het THC-niveau wordt als gemiddeld beschouwd, perfect voor connaisseurs. Dankzij de perfecte indica/sativa mix, wekt Frisian Duck een verbluffende high op die heen en weer schiet tussen opwekkende en kalmerende sensaties. De aroma's en smaken zijn buitengewoon; verwacht dennen-, citrus- en verse bosgeuren, afgeleverd in een pittig jasje.

Recommended products
Frisian Duck is part of or contains the following cannabis genetics
Andere producten van Dutch Passion