Think Big (Dutch Passion)

Think Big van Dutch Passion is een speciale versie van de legendarische Think Different strain, selectief gekweekt vanuit honderden Think Different exemplaren om XXL oogsten te produceren. Verwacht de sterke citrussmaak en torenhoge sativa high van Think Different, maar met de verbazingwekkende, mega grote oogsten van Think Big! Think Big ontwikkelt zich in 14 weken van zaadje tot oogst.

Genetica Sativa-dominant autoflowering
Ouders Think Different x Auto
Bloeitijd 13-14 weken van zaadje tot oogst
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Hoog
Hoogte (binnen) 1.5+m
Opbrengst (buiten) Hoog
Hoogte (buiten) 1.5+m
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dutch Passion
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 29.95
3 zaden € 29.95
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Think Big: Dutch Passion pakte groots uit met deze soort

Dutch Passion besloot de ultieme soort te creëren om aan de behoeften en verlangens van kwekers te voldoen. Think Big is onderdeel van hun "Think" zadenlijn, samen met Think Fast en Think Different. Alle drie de soorten worden enorm gerespecteerd door cannabis connaisseurs over de hele wereld en deze soort is absoluut van topklasse!

THINK BIG - GENETICA

Think Big is afkomstig van de meest productieve Think Different fenotypes, die een overvloed aan hoogwaardige toppen produceren. Think Big is niet gehybridiseerde met een andere soort, maar kan worden beschouwd als een Think Different fenotype die afkomstig is van een speciale AK47 hybride met de naam AK420.

THINK BIG - EFFECTEN

De sativa dominantie is overduidelijk. Opwekkende en stimulerende effecten verwennen de gebruiker met heerlijke sensaties en spacey overpeinzingen. Think Different en Think Big zorgen voor een bijna identieke high, hoewel cannabis veteranen de kleine verschillen kunnen spotten.

THINK BIG - ONTWIKKELING

Deze soort heeft iets langer nodig dan andere autoflowering varianten. Na ongeveer 13-14 weken, van zaad tot oogst, is Think Big klaar om te worden uitgehard. De extra drie weken bloeien heeft Think Big nodig om gigantische oogsten te produceren. Deze variant ontwikkelt zowel binnen als buiten serieuze hoeveelheden prachtige toppen, die de ganja tuin vullen met eersteklas aroma's en prachtige hars. Verwacht een groot uitgevallen plant, want Think Big zal de 150cm zowel binnen als buiten overstijgen. Als je reeds ervaring hebt met het kweken van standaard fotoperiode planten, zal de hoogte voor jou vast geen probleem zijn.

Recommended products
Andere producten van Dutch Passion