Strawberry Cough (Dutch Passion)

Een deken, een paar koude drankjes en een zonnige dag in het park doen vaak wonderen voor gestreste stedelingen. Stel je voor: Een zomer picknick met vrienden, een goedgebouwde joint en de smaak van aardbeien op je tong, terwijl je langzaam een wolkje rook uitblaast. Deze fruitige variant, met 80% indica invloeden, kan bijdragen aan deze sensatie na slechts 9 weken bloeien.

Genetica 80% sativa - 20% indica
Ouders Strawberry Cough
Bloeitijd 9 weken
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Medium
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dutch Passion
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 34.95
€ 34.95
3 zaden € 34.95
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Strawberry Cough: Een wandeling door aardbeienvelden

Strawberry Cough straalt nostalgische aroma's uit die doen denken aan aardbeienvelden, waar sappige, rode aardbeien groeien onder een warm zonnetje. Dutch Passion mixte diverse variëteiten en stabiliseerde deze om de ultieme, enige echte Strawberry Cough te maken. De toppen zijn niets minder dan spectaculair en de kwaliteit kan worden vergeleken met de allerbeste soorten op de markt.

STRAWBERRY COUGH - EFFECTEN, GENETICA EN AROMA'S

Dutch Passion besloot een uitmuntende sativa te maken en daarom hebben ze 80% sativa genetica weten te behouden. Na het mixen van zowel indica als sativa varianten zag Strawberry Cough het levenslicht. De kwekers bij Dutch Passion besloten de nadruk te leggen op de creatie van de meest krachtige Strawberry soort van de huidige markt. Er werden veel soorten betrokken bij dit project, omdat de kwekers zich niet zozeer bezig hebben gehouden met het erfgoed, maar meer met het creëren van iets uitzonderlijks.
Dankzij het fatsoenlijke THC-niveau zorgt Strawberry Cough voor krachtige, opwekkende sensaties. Deze soort is perfect als je van plan bent te gaan dansen of sporten. Als aardbeientaarten op het verlanglijstje staan, kan Strawberry Cough worden verwerkt in de cannaboter bij het beslag, waarmee de taart ineens een toetje wordt van een heel andere klasse!

STRAWBERRY COUGH - ONTWIKKELING

De toppen zijn fascinerend; je kan urenlang staren naar de planten die vredig groeien in jouw ganja tuintje. Na ongeveer 9 weken hebben de planten een gemiddeld formaat ontwikkeld, waarna Strawberry Cough kan worden geoogst. Deze soort is gemakkelijk te kweken en perfect voor beginners. Ze vraagt overigens ook geen grote hoeveelheden voedingsstoffen.

Recommended products
Andere producten van Dutch Passion