Blue AutoMazar (Dutch Passion)

Blue AutoMazar van Dutch Passion combineert de legendarische kracht van AutoMazar met AutoBlueberry. Het geeft Blue AutoMazar een bepaalde charme: Ze bezit smaken van connaisseur niveau en een meedogenloze, maar toch comfortabele high. Blue AutoMazar vraagt slechts 10 weken van zaadje tot oogst. De meeste kwekers oogsten 75-100g/plant, maar er is ook wel 200g+ behaald door ervaren kwekers!

Genetica Indica-dominant autoflowering
Ouders AutoBlueberry x AutoMazar
Bloeitijd 10 weken van zaadje tot oogst
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Medium
Hoogte (binnen) Laag
Opbrengst (buiten) 200+g/plant
Hoogte (buiten) 80-100cm
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dutch Passion
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 29.95
3 zaden € 29.95
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Blue AutoMazar: Auto Mazar x Auto Blueberry staat gelijk aan excellentie

Wanneer je twee onberispelijke soorten kruist, ontvang je perfectie. Dutch Passion volgde dit model door het kruisen van twee van hun beste autoflowering variëteiten, AutoMazar en Auto Blueberry. De bosbessenaroma's zijn evident, en de consistente groei van AutoMazar schijnt ook door.

Blue AutoMazar zal de blueberry liefhebber tevreden stellen en zoete, indica-dominante highs induceren. Deze cultivar is een “couch-locker”, en zorgt voor lichamelijke ontspanning. Perfect om thuis te chillen of waar dan ook. Met zijn krachtige THC-waarde zul je rekening moeten houden met een echt sederend effect. Voordat je Blue AutoMazar consumeert, kun je je agenda maar beter voor 3 uur leegmaken, want anders zou je nog wel eens in de problemen kunnen komen.

Na slechts 10 weken, van zaad tot oogst, is Blue AutoMazar klaar voor het droogproces. Deze soort heeft sterke autoflowering eigenschappen, de fenotypes zullen dus niet teleurstellen onder een autoflowering lichtschema.

De opbrengsten van binnenteelt zijn bovengemiddeld en van een grote hoeveelheid in vergelijking met andere autoflowering variëteiten. Buitenshuis kan Blue AutoMazar ongeveer 75-100g/plant produceren, en zelfs tot 200g/plant voor ervaren kwekers. Hydrokwekers zullen solide opbrengsten ontvangen op een hogere spectrum.

Blue AutoMazar toont klassieke autoflowering groei. Het is een korte en struikachtige plant, ideaal voor beperkte ruimte. In tegenstelling tot andere autoflowering soorten die er zijn, is deze cultivar zwaar in hars productie. Het kristal zal de onderliggende groenheid van de toppen overschaduwen. Perfect voor de productie van hasj.

Recommended products
Andere producten van Dutch Passion