Passion 1 (Dutch Passion)

Passion #1 van Dutch Passion is een Californian Indica legende uit de jaren '70, die selectief gekweekt, en verder verfijnd is, om te presteren in het koelere, Hollandse klimaat. Ze is tot op heden een van Dutch Passions belangrijkste strains voor buiten die eenvoudig te kweken genetica en een grote oogst, ontspannende wiet levert. Passion #1 bloeit in 6 weken en levert buiten tot 750g/plant.

Genetica Indica-dominant
Ouders Passion #1
Bloeitijd 6 weken
THC% 18.6%
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Medium
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 250-750g/plant
Hoogte (buiten) 2-3.5m
Oogsttijd (buiten) Einde September
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dutch Passion
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 29.95
3 zaden € 29.95
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Passion 1: deze old-school schoonheid volgroeit in 6 weken

Dutch Passion heeft deze magnifieke soort met veel liefde gestabiliseerd en voortgebracht. Passion 1 gaat helemaal terug naar de jaren '70, toen ze veel werd gebruikt in Californië om "highe" doeleinden. In de jaren '80 bracht Dutch Passion deze soort naar Amsterdam, waar ze de genetica verbeterden en het ultieme fenotype creëerden. Buiten kwekers zouden niet moeten aarzelen om deze soort uit te proberen; ze is perfect voor buitenkweek, vooral in koudere omstandigheden.

PASSION 1 - GROEI

Deze geweldige soort wordt relatief groot. Buiten kwekers kunnen van de Passion 1 een hoogte verwachten van ongeveer 200-350cm. De opbrengsten zijn royaal; houd rekening met 250-750g/plant. Het is belangrijk om Passion 1 met veel zorg te behandelen, zodat ze de ganja kweker kan voorzien van enorm veel met kristallen bedekte toppen. De bloeiperiode duurt slechts 6 weken! Dat is niks! Buiten kwekers, die in koudere klimaten werken, zullen van deze soort houden omdat ze volgroeit voordat de vorst aantreedt. De toppen worden relatief lang en compact, houd daarom de luchtvochtigheid goed in de gaten.

PASSION 1 - GENETICA EN EFFECTEN

Deze indica-dominante soort veroorzaakt super ontspannen highs. Als je op het strand wilt relaxen, naar de sterren wilt staren, en wilt nadenken over de omvang van het heelal en zijn mogelijkheden, dan is Passion 1 de beste keuze. Het THC-gehalte kan wel 18.6% zijn, wat een perfecte hoeveelheid is om positieve vibes te ervaren. Deze zaden zijn feminized, klaar om heerlijke toppen te produceren.

Recommended products
Andere producten van Dutch Passion