Ortega Indica (Dutch Passion)

5/5 (1 ratings)

Ortega Indica wordt door Dutch Passion meer als functioneel beschouwd dan recreatief. Ze is gekweekt uit Northern Lights #1 x 70's Indica om een hard inslaand, verdovend effect op te wekken, die zeker bijdraagt aan een goede nachtrust wanneer dat nodig is. Ze is een kleine plant en produceert zeer pittige, aardse toppen. Ortega Indica heeft een bloeiperiode van 9 weken.

Genetica Indica
Ouders Northern Lights #1 x 70’s Indica
Bloeitijd 9 weken
THC% 13-17%
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Medium
Hoogte (binnen) Laag
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Laag
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dutch Passion
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 23.00
€ 23.00
3 zaden € 23.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Ortega Indica: De perfecte soort voor een goede nachtrust

Dutch Passion heeft een unieke indica variant gecreëerd, de Ortega Indica. Ze is met liefde geselecteerd, gestabiliseerd, en gekruist. De geuren en highs van deze schoonheid zijn onbeschrijfelijk. De indica vibes zijn onomstotelijk. De passie waarmee Dutch Passion deze soort heeft gecreëerd, is duidelijk merkbaar. Als je op zoek bent naar super goede indica-toppen, dan is Ortega Indica de juiste soort.

ORTEGA INDICA - GENETICA EN EFFECTEN

Dutch Passion heeft de legendarische Northern Lights #1 gekruist met een speciale indica variant. Ze hebben besloten om old-school vibes te creëren voor rookliefhebbers, en de hierboven genoemde indica variant is dan ook te herleiden naar de jaren '70. Met de overduidelijke indica-dominantie is Ortega Indica perfect voor een goede nachtrust; professionele rokers bij Dutch Passion zijn het erover eens dat Ortega Indica de ultieme indica is om voor het slapengaan te roken. De effecten zijn de volgende dag niet zo heftig als de effecten van andere varianten. De volgende ochtend, als je wakker wordt, voel je je helemaal fris en fruitig. Het THC-level schommelt tussen de 13% en 17%, wat goed samengaat met zoete, zachte highs.

ORTEGA INDICA - KWEEK EN AROMA'S

Zowel binnen als buitenkwekers kunnen behoorlijke, gemiddelde oogsten verwachten. De toppen zijn compact en de plant wordt niet groot. Je moet zorgen voor een goede luchtcirculatie en de vereiste luchtvochtigheid op peil houden, om ongewenste schimmel te voorkomen. De bloeiperiode eindigt na slechts 9 weken. Ortega Indica blinkt uit met heerlijke aardse, kruidige en tabak aroma's.

Recommended products
Andere producten van Dutch Passion