3 - High Life Cup AutoFlower Amsterdam 2014

AutoFrisian Dew (Dutch Passion)

AutoFrisian Dew is een bekroonde autoflowering strain, gebaseerd op het "Purple" Frisian Dew fenotype. Het resultaat is een auto soort met verbeterde smaak en weerstand tegen schimmels, wat haar een prima keuze maakt voor de meeste auto kwekers. Haar high ontspant, maar verwacht ook een sterke lichamelijke buzz. Ze vraagt 10 weken van zaad tot oogst. AutoFrisian Dew levert circa 100g+ per plant.

Genetica Autoflowering Indica/Sativa
Ouders Frisian Dew x ruderalis
Bloeitijd 10 weken van zaadje tot oogst
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Medium
Hoogte (binnen) 60-80cm
Opbrengst (buiten) 100+g/plant
Hoogte (buiten) Laag
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dutch Passion
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 6 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 60.00
€ 60.00
3 zaden € 60.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

3 - High Life Cup AutoFlower Amsterdam 2014
Beschrijving
Beschrijving

Auto Frisian Dew: Sterke autoflower met bizar paarse toppen

Dutch Passion heeft hun recept voor Auto Frisian Dew geperfectioneerd. Ze gebruikten een speciaal fenotype van de fotoperiode Frisian Dew, die paarse toppen ontwikkelt maar op de bladeren wel een groene kleur behoudt. Dit fenotype is behoorlijk speciaal. Ze ontwikkelt niet alleen spectaculaire kleuren, maar heeft ook nog een zeer sterke weerstand als het gaat om vervelend ongedierte. Toen Dutch Passion dit fenotype combineerde met autoflowering genetica, hebben ze haar nog 2 jaar lang gestabiliseerd voordat ze haar op de markt brachten.

AUTO FRISIAN DEW - GENETICA

Dankzij de perfect gemixte indica en sativa genetica, zorgt deze hybride voor een spectaculaire high. Verwacht opwekkende gevoelens die langzaam opkomen in combinatie met ontspannen gedachten en relaxte spieren. Auto Frisian Dew draait helemaal om unieke highs, verrukkelijke smaken, eersteklas aroma's en diepe overpeinzingen.

AUTO FRISIAN DEW - GROEI EN OPBRENGST

Het voltooien van haar levenscyclus kost Auto Frisian Dew slechts 10 weken, van zaad tot oogst. In een kouder klimaat moet je haar misschien een week extra geven. Dutch Passion heeft rekening gehouden met omgevingsomstandigheden bij het selecteren van de gewenste genen. Deze plant is dankzij haar kleine formaat perfect voor beginners en die kwekers die kampen met ruimtegebrek. Autoflowering varianten moet je trouwens nooit toppen en je moet ook geen ScrOG technieken gebruiken.

Normaal gesproken ontvangen kwekers ongeveer 50-60g perfect paarse toppen. Ervaren kwekers kunnen van Auto Frisian Dew soms wel 100+g/plant oogsten. Zorg er wel voor dat je Auto Frisian Dew voorziet van de benodigde voedingsstoffen, de correcte temperatuur en luchtvochtigheid en uiteraard een overvloed aan liefde.

Deze feminized zaden zullen uitgroeien tot perfecte autoflowering cannabisplanten van topklasse. Verwacht bijzondere, paarse toppen. Dankzij het gemiddeld-hoge THC-niveau van Auto Frisian Dew, zal het consumeren van het eindproduct leiden tot een mellow, relaxte high.

Recommended products
Andere producten van Dutch Passion