AutoEuforia (Dutch Passion)

AutoEuforia, een kruising van twee krachtige Skunks, is een hernieuwde visie van een old-school klassieker die beroemd was om haar opwekkende, vrolijke high. Ze behoudt deze eigenschappen en voert ze verder op. Verwacht een energieke, cerebrale sativa high, gecombineerd met een verdovende buzz op het lichaam. AutoEuforia vraagt 10 weken van zaad tot oogst en zal je rijkelijk belonen.

Genetica Sativa-dominant autoflowering
Ouders Euforia x Skunk Automatic
Bloeitijd 10 weken van zaadje tot oogst
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Hoog
Hoogte (binnen) Laag
Opbrengst (buiten) Hoog
Hoogte (buiten) Laag
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dutch Passion
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 1 Loyaliteit punt. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 16.95
3 zaden € 16.95

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Auto Euphoria: de euforische sensatie is de perfecte ontsnapping

Een euforische sensatie dankzij een knop van hoge kwaliteit is een zeer begeerlijke ervaring. Dutch Passion besloot de wietgemeenschap te voorzien van een uitstekende hybride soort die een opwekkend spiritueel effect geeft. Dit leidt de consument door openbaringen en beschouwingen. De klassieke Euphoria strain, een Skunk die vanwege de euforische eigenschappen gekozen was, werd gemengd met een zorgvuldig uitgekozen autoflowering Skunk. Het resultaat was Auto Euphoria, en dat viel niet tegen!

AUTO EUPHORIA - EFFECT

Auto Euphoria, met sativa-dominantie, geeft een uitstekend opwekkend highgevoel dat door veel cannabiskenners gerespecteerd en genoten wordt. Deze strain is perfect om te consumeren voorafgaand aan een bezoek aan de discotheek, een concert of iedere andere energierijke omgeving waar je lekker in je vel wilt zitten.

Het THC-gehalte is krachtig, doch niet zo krachtig als de fotoperiode-tegenhangers. De perfecte mix van cannabinoïden maakt Auto Euphoria een zeldzaamheid. Deze gefeminiseerde zaden geven een euforie in de puurste vorm.

AUTO EUPHORIA – Het kweken en de opbrengst

Binnen de korste keren zullen kwekers hun Auto Euphoria-knoppen kunnen oogsten. Na slechts 10 weken, van zaadje tot oogst, zijn de planten klaar voor het helingsproces. Zorg er voor dat de planten de terpenen er niet afbranden. Dit kan gebeuren als de temperatuur tijdens de laatste stadia in de bloeiperiode boven de 26°C uitkomt.

De opbrengst is zowel voor kwekers binnenshuis als buitenshuis groot. Auto Euphoria bereikt een gemiddelde hoogte. Dat is dan ook perfect voor heimelijke operaties en beginnende kwekers. Het wordt niet aangeraden om snijden, LST- of ScrOG-methoden toe te passen op autofloweringsoorten. Houd het simpel.

Recommended products
Andere producten van Dutch Passion