Night Queen (Dutch Passion)

Dit is een pure, niet gehybridiseerde Afgani indica. Night Queen groeit compact, struikachtig en ontwikkelt lange en dichte bloemen. Deze plant ontwikkelt hard inslaande indica toppen, die medicinaal kunnen worden gebruikt. Zoek je een old-school Afgani variëteit met een kleverige hars laag? Zoek niet verder. De bloemen produceren betoverende smaken van citrus, gemengd met vleugjes kruiden.

Genetica Indica
Ouders Afgani indica
Bloeitijd 8.5 weken
THC% 15-20%
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Medium
Hoogte (binnen) Laag
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Laag
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dutch Passion
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 29.00
€ 29.00
3 zaden € 29.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Night Queen: Rasechte Afghani Genetica van Dutch Passion

Night Queen heeft een naam die prima bij haar past, gelet op de voortreffelijke effecten. Deze indica strain is een "next level" cannabis variëteit die de meest hardcore nachtbraker zijn rust weer laat vinden. Het gevoel en de aroma's van Night Queen zijn echt van ouderwetse topkwaliteit zoals verstokte ganjarokers uit de glorieuze hippietijd zullen beamen. Vol trots presenteert Dutch Passion deze unieke strain aan het grote cannabis publiek.

NIGHT QUEEN - GENETICA EN EFFECTEN

Deze voortreffelijkheid is afkomstig van rasechte Afghani genetica. Ze is vele jaren voordat dit spectaculaire fenotype ontstond door inteelt ontstaan, en ze kreeg de naam Night Queen. Dus als iemand indica landrassen prefereert boven hybrides, zal deze waanzinnige wiet de dorst naar zuivere ganja zeker lessen. Gebruikers van deze strain beleven een sterke, fysieke stonedheid. Zoals de naam al enigszins doet vermoeden wekt ze heerlijke zoete dromen op als je haar op de rand van je bed gebruikt, hoewel dat natuurlijk afhangt van de bui en de omgeving van de roker. Het THC-gehalte schommelt tussen de 15-20%, een muizenbeetje is daarom voldoende om in een ontspannende sluimertoestand te raken.

NIGHT QUEEN - KWEKEN

Zowel buiten- als binnenkwekers zullen ondervinden dat ze een flinke opbrengst toppen oplevert in hun ganja-paradijs. Night Queen wordt niet al te hoog, en dat is niet verwonderlijk gezien haar rasechte Afghani genetica. De bloeiperiode duurt ongeveer 8,5 weken, maar je kunt haar best nog wel een weekje langer laten staan, tot de trichomen amberkleurig worden. De citrusachtige aroma's van deze plant zijn bijna hypnotiserend en worden ongetwijfeld bijzonder gewaardeerd door alle cannabis connaisseurs.

Recommended products
Andere producten van Dutch Passion