1 - High Times Cannabis Cup 2001

Sweet Tooth (Barney's Farm)

Sweet Tooth van Barney's Farm is een meervoudig bekroonde kampioen uit de vroege jaren 2000. Ze is goed afgerond, eenvoudig te kweken, hoogproductief en extreem krachtig. Verwacht een diepe, langdurige, zware stone en een zoete snoepsmaak. Sweet Tooth heeft een bloeiperiode van ongeveer 8-9 weken en beloont je met tot wel 550g/m².

Genetica 80% indica - 20% sativa
Ouders Afghani x Nepalese x Hawaiian
Bloeitijd 8-9 weken
THC% 20%
CBD% 1.2%
Opbrengst (binnen) 500g/m²
Hoogte (binnen) 80-90cm
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Einde September
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Barney's Farm
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 25.00
3 zaden € 25.00
5 zaden € 49.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

1 - High Times Cannabis Cup 2001
Beschrijving
Beschrijving

Sweet Tooth: Ontspannende, indica-dominante soort voor zoetekauwen

Sweet Tooth van Barney's Farm heeft zijn plaats in de schijnwerpers gevonden door drie keer op een rij de Cannabis Cup te winnen in de vroege jaren 2000. Vanaf het begin waren mensen verrast door zijn sterke kracht en complexiteit. Gekweekt door het kruisen van Afghani, Nepalese en Hawaiian soorten, is het eindresultaat een indica-zware kruising (70% indica en 30% sativa) met een heerlijke smaak die bij de naam past.

Sweet Tooth is een uitstekende soort voor beginnende kwekers; gemakkelijk te kweken, produceert aanzienlijke opbrengsten, EN levert potentie. Outdoor kwekers zullen medium opbrengsten produceren en indoor kwekers ongeveer 550g/m² aan opbrengsten. Sweet Tooth groeit buiten tot een gemiddelde hoogte en binnenshuis tot 80-90cm, dus het zal wel wat steun nodig hebben aan het einde van de bloeiperiode, door het ontwikkelen van zware, harsachtige toppen. Dit zal ongeveer 8-9 weken duren. De oogsttijd voor de buitenkweek is het einde van september.

Sweet Tooth heeft een interessante complexiteit in smaak en aroma; het heeft tonen van mango en nootmuskaat, samen met de snoep-achtige zoetheid. Dit zoete pakketje levert een zware body high, die zich mooi en diep vestigt voor een volledige ontspanning. Testen tonen tot 20% THC en 1,2% CBD.

Deze soort heeft het allemaal. Het is lekker, het is sterk, en het is gemakkelijk om te kweken. De soort is perfect voor elke ontspannende activiteit; Overweeg een massage of een bubbelbad, gezellig op de bank met een goed boek, of de vogeltjes voeren in het park. Als je op zoek bent naar een manier om te ontspannen na een lange dag, of zelfs om naar bed te gaan, is Sweet Tooth een uitstekende keuze.

Recommended products
Andere producten van Barney's Farm