Tangelo Rapido Auto (Barney's Farm)

De autoflowering versie van Tangerine Dream, Tangelo Rapido Auto van Barney's Farm, biedt de kweker gemak en een oogst die de smaakpapillen zal verwennen met haar zoete citrussmaken. Gerookt wekt ze een comfortabele, lichamelijke high op, ideaal voor aan het eind van de dag. Tangelo Rapido Auto ontwikkelt zich van zaadje tot oogst in 70 dagen en produceert tot wel 500g/m².

Genetica Indica-dominant autoflowering
Ouders Tangerine Dream x ruderalis
Bloeitijd 10 weken van zaadje tot oogst
THC% Laag
CBD% Hoog
Opbrengst (binnen) 400-500g/m²
Hoogte (binnen) 50-100cm
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Laag
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Barney's Farm
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 17.00
3 zaden € 17.00
5 zaden € 36.50

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Tangelo Rapido Auto: ontspannen met CBD, zonder de geestelijke high

Tangelo Rapido Auto (Barney's Farm) is een indicia-dominante autoflowering kruising die is ontstaan door Tangerine Dream met ruderalis te kruisen. Het resultaat is een aangename, zachte soort met weinig psychoactieve effecten.

Kwekers hebben het gemakkelijk met Tangelo Rapido Auto, en kunnen uiteindelijk van een goede oogst genieten. De bloeitijd, van zaad tot oogst, is 10 weken, waarbij de planten buiten niet hoog worden en binnen slechts zo'n 50-100cm bereiken. Buitenplanten zorgen voor medium oogsten, terwijl binnenplanten zo'n 400-500g/m² opbrengen.

De mandarijnachtige citrussmaak is onderscheidend en zorgt voor een complete aangename lichamelijke high. Deze soort heeft een laag THC-gehalte, en een hoog CBD-level, wat perfect is voor medicinale patiënten die op zoek zijn naar verlichting. Weinig THC verkleint de kans op psychoactieve effecten, dus de soort is uitstekend voor patiënten die de hele dag door willen consumeren. De plant houdt je opgewekt zonder dat het te "fuzzy" wordt in je hoofd.

Andere producten van Barney's Farm