Sweet Tooth Auto (Barney's Farm)

Sweet Tooth Auto wordt, dankzij haar autoflowering genen, snel volwassen. Tegelijkertijd kunnen goede oogsten worden behaald: Tot wel 200g/plant of 400-600g/m². Rijk aan CBD en laag aan THC. Interessante variëteit voor patiënten die zoeken naar de medicinale voordelen van cannabis. Het effect na consumptie kan worden beschreven als "opwekkend" en sterk. Blijft vrij kort en compact. Zoet!

Genetica Indica-dominant autoflowering
Ouders Sweet Tooth x ruderalis
Bloeitijd 75-80 dagen van zaadje tot oogst
THC% Laag
CBD% Hoog
Opbrengst (binnen) 400-600g/m²
Hoogte (binnen) 70-90cm
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Laag
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Barney's Farm
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 22.51
3 zaden € 22.51
5 zaden € 49.50
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Sweet Tooth Auto: Prijswinnende strain voor cannabis zoetekauwen.

Sweet Tooth Auto is een indica-dominante autoflower met 60% indica en 40% sativa genetica. Ze zorgt voor het beste van drie werelden; ontspannende indica, opwekkende sativa, en snelgroeiende ruderalis autoflowering genetica. Je kunt er vanuit gaan dat je er tegelijkertijd blij en opgewekt, maar toch ook cool en relaxed van wordt.

Sweet Tooth Auto van Barney's Farm heeft in 2001 de High Times Cannabis Cup in de wacht gesleept, en ervoor gezorgd dat die erfenis stevig is ingemetseld in de cannabisgemeenschap. Sweet Tooth Auto is verkregen uit soorten afkomstig uit Afghanistan, Nepal en Hawaï. De ouders van Sweet Tooth Auto zijn derhalve Sweet Tooth gekruist met ruderalis, vandaar het "Auto" in de naam.

Met dank aan de autoflower genetica duurt het slechts 75 tot 80 dagen om deze plant van zaadje tot oogst op te laten groeien - onder de vereiste omstandigheden. Dus, als je zelf de mogelijkheden van Sweet Tooth Auto eens zou willen ontdekken, hoef je niet al te lang te wachten tot je met vette toppen beloond wordt.

Als je haar binnen kweekt zal deze magische strain je ongeveer 400-600g/m² opleveren, terwijl bij acties buiten de oogst gemiddeld zal zijn. Zoals je ziet kan de opbrengst nogal variëren, dus zorg er voor dat je goed voor de baby's zorgt om een solide hoeveelheid stevige toppen te krijgen.

De Sweet Tooth Auto bereikt binnen een hoogte van 70-90cm, en als je buiten te werk gaat moet je er van uitgaan dat ze "kort" blijft. Da's mooi als je een beperkte ruimte hebt, stiekem aan de slag wilt gaan, of pas met kweken begint.

Natuurlijk is dit een feminized variëteit, dus over de ongewenste aanwezigheid van mannen hoeft niemand zich zorgen te maken. Deze strain is zeer geschikt voor de liefhebbers van snelgroeiende hybrides die niet al te hoog worden. Twijfel nu maar niet meer, bestel deze variëteit en ervaar deze zoete, legendarische heerlijkheid.

  • Sticky Beast Is De Beste Autoflowering Cannabis Strain Volgens Highlife!

    Zamnesia Seeds' ganja gladiator Sticky Beast Automatic richtte een slachtpartij aan onder de deelnemers van de autoflowering cannabis competitie. Vol trots ging ze met de Highlife Cup 2018 naar huis. Een van onze eigen unieke veredelingsprojecten betrad het strijdtoneel met de beste autoflowering sinsemilla en won glorierijk.

Recommended products
Andere producten van Barney's Farm