NYC Diesel Auto (Barney's Farm)

NYC Diesel Auto is uiteraard de autoflowering versie van de geliefde legende New York City Diesel. De toevoeging van Ruderalis heeft het formaat van de plant aanzienlijk verkleind, vergeleken met het origineel, maar toch is het mogelijk 400-600g/m² binnen te harken van deze 90-100cm plant. De geur van de toppen is intens, maar de smaak van de rook is een explosie van citrusvruchten!

Genetica Indica-dominant autoflowering
Ouders NYC Diesel x ruderalis
Bloeitijd 9-10 weken van zaadje tot oogst
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 400-600g/m²
Hoogte (binnen) 90-100cm
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Laag
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Barney's Farm
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 22.00
€ 22.00
3 zaden € 22.00
5 zaden € 47.50

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

NYC Diesel Auto: autoflowering-variëteit met een gebalanceerde indica-sativa high

NYC Diesel Auto is een indica-dominante hybride die door Barney's Farm is ontwikkeld. Deze variëteit werd in het leven geroepen door het kruisen van de geliefde NYC Diesel met een stabiele ruderalis. NYC Diesel werd in de jaren '80 ontwikkeld door het kruisen van een Sour Diesel met Afghaanse en Hawaïaanse mannelijke planten. Deze variant van NYC Diesel heeft een 60:40 verhouding van indica en sativa genen.

De mensen van Barney's farm hebben er voor gezorgd dat ze een stevige en veelzijdige strain creëerden, voor zowel de binnen- als buitenkweek. Door het toevoegen van de ruderalis-genetica aan de NYC Diesel blijft deze soort kleiner met een gemiddelde hoogte van 90 tot 100 cm. Ondanks dat ze klein blijft zal de oogst van deze variëteit je zeker niet teleurstellen; ze levert nog altijd zo'n 400-600g/m² topkwaliteit toppen op. Er is nog iets waar we de genen van de ruderalis dankbaar voor mogen zijn, en dat is het feit dat ze al na 9 tot 10 weken klaar voor de oogst is.

De NYC Diesel Auto heeft een hele sterke indringende geur die doet denken aan dieselbrandstof, vandaar de naam. De smaak daarentegen is een citroenheerlijkheid met limoen- en grapefruittonen, die je smaakpapillen doet tintelen. De buzz die je na het roken van deze soort krijgt is een heerlijk uitstapje, het begint met een opwekkende sterke cerebrale high die euforisch is en een lange tijd aanhoudt, da's dus lekker bij het ontbijt. Na een paar uur word je wat fysieker stoned, waardoor het je lichaam met een serene rust beloont. Met dat in het achterhoofd durven we gerust te beweren dat het gebruik NYC Diesel Auto een fantastische manier is om wat stoom af te blazen.

All killer, no filler. Dat zou volgens ons een goede slogan zijn voor Barney's Farm zadenbank. Ze stoppen een hoop energie in hun variëteiten en dat is met deze klassieker, die nu als autoflowering verkrijgbaar is, ook het geval. Grote opbrengsten van heerlijke toppen met een verbazingwekkende smaak en een fantastische head-buzz; je zou deze soort eens moeten proberen als je een tripje naar NYC wilt maken.

Recommended products
Andere producten van Barney's Farm