Violator Kush (Barney's Farm)

Violator Kush van Barney's Farm is een indica krachtpatser, gemaakt van een kruising tussen een Malana Hash plant x Hindu Kush. Violator Kush ontwikkelt dus enorm zware, harsachtige toppen, die vaak ondersteuning nodig hebben om niet in te storten. Ze heeft een vaal smaakprofiel en wekt een diepe, couch-locking stone op. Violator Kush bloeit in 60 dagen en levert tot wel 650g/m²

Genetica 80% indica - 20% sativa
Ouders Malana Charas x Hindu Kush
Bloeitijd 55-60 dagen
THC% 22%
CBD% 1.5%
Opbrengst (binnen) 650g/m²
Hoogte (binnen) 80-90cm
Opbrengst (buiten) Hoog
Hoogte (buiten) Laag
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Barney's Farm
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 5 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 25.00
3 zaden € 25.00
5 zaden € 56.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Violator Kush: indica-dominante krachtpatser mer 22% THC

Violator Kush van Barney's Farm is de genetische kruising tussen Malana Charas uit de Himalaya's en de zuivere indica Hindu Kush, wat zorgt voor een indica-zwaar genetisch profiel (80% indica / 20% sativa). Het roken van je top zal voor sterke, lichamelijke effecten zorgen.

Kwekers kunnen zich verheugen op flinke opbrengsten, zowel binnen (650g/m²) als buiten, met een bloeiperiode van 55-60 dagen. Buiten kunnen de planten in september of oktober worden geoogst. Violator Kush groeit uit tot een korte en brede plant, ongeveer 80-90cm, met grote bladeren. Ze produceert dikke clusters met toppen, dus zorg ervoor dat je de takken ondersteunt: Violator Kush heeft hulp nodig om niet in te storten onder haar eigen gewicht.

Alsof de eersteklas kwaliteit van de toppen nog niet genoeg is, wordt deze ook nog vergezeld van een prachtig, ietwat bedompt aroma en een fantastisch THC-percentage. In testen is aangetoond dat de toppen bijna 22% THC en 1,5% CBD bevatten. Alles aan Violator Kush is dik en zwaar: de plant, de toppen, de geur en vooral de high.

Recommended products
Violator Kush is part of or contains the following cannabis genetics
Andere producten van Barney's Farm