Top Dawg (Barney's Farm)

Top Dawg is de mix van Mexican Sativa x Afghan indica genen en Barney's Farm sleepte er in 2007 de cannabis cup mee in de wacht. Ze is een extreem prikkelende plant, die een bedompte smaak levert en een aroma gedomineerd door ananas overtonen. De opgewekte high zorgt voor complete ontspanning voor lichaam en geest. Top Dawg heeft een bloeiperiode van 60-65 dagen en produceert tot 550g/m².

Genetica 60% sativa - 40% indica
Ouders Mexican sativa x Afghani
Bloeitijd 60-65 dagen
THC% 19%
CBD% 1.2%
Opbrengst (binnen) 550g/m²
Hoogte (binnen) 80-90cm
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Begin Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Barney's Farm
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 34.00
€ 34.00
5 zaden € 34.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Top Dawg: Topsoort van Barney's Farm met beestachtige effecten

Deze beestachtige cannabis soort verdient haar naam. Na het winnen van de Cannabis Cup in 2007, is Top Dawg in aanzien gestegen, naar de top van de cannabis voedselketen. Lees door als je het potentieel van dit monster wil begrijpen.

Het verhaal gaat dat Mexican sativa en Afghani indica Kush verwikkeld waren in een affaire, wat heeft geleid tot de geboorte van Top Dawg. Deze soort bestaat voor 60% uit sativa genen en 40% indica genen, dus je ontvangt het beste uit beide werelden: De Mexican fiesta-modus met de diepe Afghani ontspanning.

Als je binnen kweekt, bedraagt de bloeiperiode ongeveer 60-65 dagen, wat een ontzettend korte periode is. Als je dus ongeduldig bent is Top Dawg speciaal voor jou. Het THC-gehalte ligt rond 19%, wat een flinke hoeveelheid is waarmee je de grenzen van het universum kan verkennen. Het CBD-gehalte ligt rond 1,2% en dit is relatief hoog voor een niet-CBD soort.

Binnen kan een opbrengst van ongeveer 550g/m² worden verwacht, wat gezien de korte bloeiperiode een behoorlijk gulle buit is. Buiten kan je met Top Dawg rekenen op "gemiddelde" hoeveelheden. Mocht je buiten kweken, zorg er dan voor dat je begin oktober kan oogsten.

Top Dawg is een relatief kleine plant, die binnen een hoogte kan bereiken van 80-90cm, terwijl ze zich buiten zal ontwikkelen tot een "gemiddeld" grote plant. Hierdoor is ze ook zeer geschikt voor discrete projecten en kleinere tuinen. Alle zaden zijn uiteraard feminized, dus je hoeft je nooit zorgen te maken over mannelijke planten.

Dus, waar wacht je nog op? Dit beestachtige monster wekt zalige gevoelens op, heeft een prikkelend aroma en begeleidt je door beschouwende gedachten. De top bereiken? Je komt er met Top Dawg!

Andere producten van Barney's Farm