3 - High Times Cannabis Cup 2003

Laughing Buddha (Barney's Farm)

Laughing Buddha is een bekroonde cannabis soort van de kwekers van Barney's Farm. Ze is een mix van Thai en Jamaican genetica en produceert exotische en verleidelijke toppen. Verwacht een intense medley van zoete en fruitige smaken, gevolgd door een opwekkende en motiverende sativa high. Laughing Buddha zal in 70-75 dagen bloeien en je moeite belonen met tot wel 600g/m².

Genetica 80% sativa - 20% indica
Ouders Thai x Jamaican
Bloeitijd 9-11 weken
THC% Hoog
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 600g/m²
Hoogte (binnen) 110cm
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Eind Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Barney's Farm
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 5 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 25.00
3 zaden € 25.00
5 zaden € 54.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

3 - High Times Cannabis Cup 2003
Beschrijving
Beschrijving

Laughing Buddha: de sativa-dominante sleutel naar het Nirvana, van Barney's Farm

Een wijs mens heeft ooit gezegd "veel lachen is de sleutel tot geluk en gezondheid". Als je deze waarheid zelf wilt ontdekken is de Laughing Buddha perfect voor jou. Als je het fijn vindt om met je vrienden te lachen, en glimlacht om de alledaagsheid van het leven, zal de Laughing Buddha een leuke bijdrage zijn aan deze ervaringen.

De ouders van deze magnifieke variëteit zijn de genetica van Thai sativa en een Jamaicaanse hybride. Wie had nu ooit gedacht dat Buddha gedeeltelijk Jamaicaans was, interessant...

Deze plant is voor 80% sativa-dominant en dat helpt je in het blijspel van het leven, terwijl de 20% indica er voor zorgt dat je het Nirvana bereikt. Deze voortreffelijke strain bevat een stevig THC-gehalte en is verantwoordelijk voor de potente effecten.

Bij binnenkweek zal de opbrengst ongeveer 600g/m² bedragen, en dat is een hoop lachmateriaal. Voor de natuurminnende buitenkweker zal deze strain een medium oogst opleveren. Ze wordt ongeveer 110cm hoog. Als je haar buiten kweekt zal de hoogte gemiddeld zijn. Voor een sativa is de Laughing Buddha nogal klein, en dat komt goed van pas als je kweekruimte beperkt is, en je eens wilt ervaren wat het is om met sativa-genetica aan de slag te gaan.

De bloeiperiode ligt tussen de 9-11 weken, en dat is relatief lang, maar de toppen die ze produceert zijn van topkwaliteit. Buitenkwekers dienen er rekening mee te houden dat ze eind October moeten oogsten, en daarbij moeten ze de klimaatomstandigheden van de locatie in acht nemen.

De zoete en fruitige smaken van deze strain hebben de wereld al een flink stuk vrolijker gemaakt. Er is dus geen reden om te aarzelen: kweek de Laughing Buddha, je zult niet teleurgesteld worden. En vergeet niet, lachen is gezond.

  • De Oorsprong Van Thai Soorten

    Thai soorten verschenen in de jaren '60 voor het eerst in de Westerse wereld en werden onmiddellijk een succes. De jaren '60, '70 en '80 zijn lang vervlogen, maar Thai soorten zijn nog steeds op de huidige markt aanwezig, al is dit dan voornamelijk in hybride vorm vanwege de zeer lange bloeiperiode van zuivere Sativa's.

Recommended products
Laughing Buddha is part of or contains the following cannabis genetics
Andere producten van Barney's Farm