Blue Cheese Auto (Barney's Farm)

Blue Cheese Auto van Barney's Farm groeit met gezonde energie. Slechts 75 dagen na ontkieming bereikt de plant een hoogte van circa 80-100cm. Laat je echter niet foppen door haar formaat, want deze autoflowering Indica/Ruderalis hybride is in staat opbrengsten te produceren van 400-500g/m²! Inhaleer... blaas uit... en geniet van het sterke, cerebrale effect.

Genetica Indica-dominant autoflowering
Ouders Blue Cheese x ruderalis
Bloeitijd 10-11 weken van zaadje tot oogst
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 400-500g/m²
Hoogte (binnen) 80-100cm
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Laag
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Barney's Farm
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 5 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 25.00
3 zaden € 25.00
5 zaden € 50.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Blue Cheese Auto: Cheese en Blueberry zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Blue Cheese Auto is een indica-dominante autoflowering hybride waarvan de ouders de welbekende Blue Cheese, en een stabiele ruderalis-variëteit zijn. De oorspronkelijke Blue Cheese werd in het VK ontwikkeld door het kruisen van een mannelijke Blueberry met een UK Cheese, wat een Skunk #1 fenotype is. De verhouding van de genen tussen indica en sativa is 80:20, en dat is in de kenmerken van de soort terug te vinden: korte gedrongen planten met een hoge opbrengst en een heerlijk relaxte high.

Deze fantastische variëteit van Barney's Farm is voor binnen- en buitenkweek geschikt. De dominante indica genen zorgen ervoor dat de plant niet te hoog wordt, gemiddeld tussen de 80 en 100 cm. Maar laat je niet voor de gek houden, het is een sterke soort die makkelijk groeit en een oogst oplevert van ongeveer 400-500g/m². En dat allemaal in een korte tijd, het duurt ongeveer 10 tot 11 weken, van zaadje tot de oogst, na een week of 5 begint de bloeiperiode. Door deze geweldige eigenschappen is het één van de beste autoflowering-soorten die er zijn.

Wat de naam al doet betreft heb je vast al geraden dat deze soort een heel aparte geur heeft. De mix van de geur van kaas en rijpe bosbessen met aarde-achtige ondertonen zorgen voor een unieke rookervaring. Het THC-gehalte kan wel 20% bedragen, dat zorgt dus een potente indica-high met een vleugje van die sativa-genen. De high is zeer ontspannend voor je lichaam en je wordt er rustig van, maar het kan ook voor een euforisch cerebraal effect zorgen wat stress en angst verminderd, of helpt bij paniekaanvallen.

Blue Cheese staat op de lijst van top-variëteiten die afkomstig zijn van Barney's Farm, dat gaat dus altijd goed. Ze is eenvoudig te kweken, de mogelijke opbrengsten zijn groot, de smaak en de geur zijn werkelijk uniek en de high wil je steeds weer ervaren. Aarzel dus niet langer en trakteer jezelf op een plakje van deze heerlijk belegen kaas.

Recommended products
Blue Cheese Auto belongs to our most popular cannabis seeds. Read more information about this strain on our special Blue Cheese Auto - Wietzaden page. Here you can also find other breeders that offer this strain and cannabis seeds that are genetically related to this strain.
Andere producten van Barney's Farm