1 - High Times Cannabis Cup 2011
2 - Best Sativa at Amsterdam Unity Cup 2015

Liberty Haze (Barney's Farm)

5/5 (1 ratings)

Liberty Haze (G13 x ChemDawg 91) is een ware hoogvlieger als het gaat om THC productie; in laboratoria scoorde ze maar liefst 25%! De lange, dichte bloemkelken ruiken en smaken naar verfrissende limoen. De high zal direct na de eerste hit inslaan en je trein van gedachten bevrijden. In 2011 won Liberty Haze de eerste prijs op de cannabis cup; het hoge THC/CBD gehalte was onverslaanbaar.

Genetica 60% sativa - 40% indica
Ouders G13 x ChemDawg 91
Bloeitijd 60-65 dagen
THC% 25%
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 500-600g/m²
Hoogte (binnen) 100-110cm
Opbrengst (buiten) Hoog
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Barney's Farm
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 6 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 28.00
3 zaden € 28.00
5 zaden € 62.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

1 - High Times Cannabis Cup 2011
2 - Best Sativa at Amsterdam Unity Cup 2015
Beschrijving
Beschrijving

Liberty Haze: Sensationele sativa-high en rijk aan THC

Om hun Liberty Haze te creëeren gebruikten ze bij Barney's Farm de beste eigenschappen van twee uitstekende soorten, de G13 en een ChemDawg91, en combineerden die in een fantastische variëteit. De pogingen tot veredeling werden beloond, want de Liberty Haze blinkt uit door een aantal bijzonder goede eigenschappen, waaronder het verbazingwekkend hoge THC-gehalte, en de werkelijk superieure high van een Sativa. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ze al verscheidene Cannabis Cups in de wacht heeft gesleept, waaronder de Cannabis High Times 2011 en de prijs voor De Beste Sativa bij de Amsterdam Unity Cup in 2015.

De Liberty Hzae van Barney's Farm is overwegend een sativa (60%) maar vertoont tijdens de groei zowel sativa als indica eigenschappen. Ze zal ongeveer 100-110cm groot worden, waardoor ze goed handelbaar blijft omdat ze niet alle kanten op groeit. Wat je waarschijnlijk zal opvallen zijn haar omvangrijke taille en haar lange dicht opeengepakte colas. Haar toppen zijn een lust voor het oog, niet alleen omdat die zo mooi dik worden, maar ook omdat ze schitterende bloemkelken produceert die prachtig rood-paars van kleur zijn. De redelijk korte bloeiperiode van 60 tot 65 dagen is nog een pluspunt voor degenen die haar eens zouden willen kweken. Ze levert tevens een behoorlijke oogst op van wel 500 tot 600g/m² als je haar binnen kweekt, en dat is nog een uitstekende reden voor een hartstochtelijke wietkweker om haar eens te proberen.

Bij het roken heeft de Liberty Haze een unieke geur, en de smaak van een fruitige, ietwat scherpe limoen. Dankzij haar verbluffend hoge THC-gehalte van wel 25% krijg je er een langdurige cerebrale Sativa-high van, die je een hele tijd lekker zweverig maakt. De kans is groot dat je niet meer dan één trekje nodig hebt om de energieke golf van creativiteit en euforie te voelen die ze veroorzaakt als je haar rookt.

De Liberty Haze van Barney's Farm is een spectaculaire Sativa die precies doet wat er van haar verwacht mag worden. Ze heeft een heerlijke smaak en door het superhoge THC-gehalte is het een sensationele Sativa rookervaring waar cannabis-liefhebbers gek op zullen zijn.

  • Top 10 Cannabis Films

    Cannabis is wijd verspreid. Als cannabis niet zo veel voorkomend was, had Hollywood er geen films over gemaakt. Hier vind je de top 10 van films die gewijd zijn aan of geïnspireerd door cannabis.

Recommended products
Andere producten van Barney's Farm