Red Cherry Berry (Barney's Farm)

Red Cherry Berry is een terugkruising van Skunk #1 met een voorouderlijke indica uit Californië. Deze hybride is ontwikkeld met de indica liefhebber in gedachten. Ze produceert een ontspannende, lichamelijke stone, maar gaat soepel over in een opwekkende, spraakzame, cerebrale high. Zoals de naam al suggereert, smaakt Cherry Berry fruitig en zoet. Ze bloeit in 55-60 dagen en levert tot 550g/m².

Genetica 70% indica - 30% sativa
Ouders Skunk #1 X Californian Indica
Bloeitijd 55-60 dagen
THC% 18%
CBD% 1.2%
Opbrengst (binnen) 550g/m²
Hoogte (binnen) 80-90cm
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Einde September
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Barney's Farm
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 25.00
3 zaden € 25.00
5 zaden € 49.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Red Cherry Berry: Fruitige indica-dominante soort met een evenwichtige high

Red Cherry Berry van Barney's Farm is een hybride gemaakt voor mensen die heel veel van indica houden. Het kruisen van genen van Skunk #1 met een Californische indica heeft geresulteerd in de Red Cherry Berry die voor 70% uit indica en voor 30% uit sativa genen bestaat; een universele soort die zorgt voor een ontspannende high voor lichaam en geest.

Met betrekking tot de groei, is deze soort een sterke plant, perfect voor beginners. Na een bloeiperiode van 55-60 dagen, levert de plant binnen zo'n 550g/m² op, en buiten een gemiddelde oogst. De oogsttijd van buitenplanten is eind september. De bladeren hebben een lichtgroene kleur, en de toppen zijn bedekt met lichte oranje haren en trichomen.

Red Cherry Berry heeft een fruitige, zoete snoepachtige geur en smaak. De plant heeft een THC-gehalte van 18% en het CBD-level is 1.2%. Gebruikers geven aan dat de soort een ontspannende lichamelijke high veroorzaakt, terwijl een "sociale cerebrale high" een beetje opgewektheid toevoegt en je ervan weerhoudt om teveel aan je bank vast te blijven plakken.

Red Cherry Berry ontspant je zonder dat je overweldigd wordt, zoals bij sterke indica's het geval kan zijn, wat de soort perfect maakt voor mensen die tot rust willen komen zonder al hun motivatie te verliezen. Deze soort past goed bij een regenachtige dag, waarbij je een kop koffie doet met een vriend, of wat in je kleurboek bezig bent.

Recommended products
Andere producten van Barney's Farm