Chronic Thunder (Barney's Farm)

Chronic Thunder van Barney's Farm komt hard aan met haar ongebreidelde, 100% indica genen. Chronic Thunder, de mix van Chronic x Alaskan Thunder, beiden op hun eigen manier genetische titanen, levert een kaneelsmaak en een eindeloze lichamelijke stone. Ondanks haar formaat kan Chronic Thunder tot 600g/m² opleveren na een bloeiperiode van slechts 55-60 dagen.

Genetica 80% indica - 20% sativa
Ouders Alaskan Thunder x Chronic
Bloeitijd 55-60 dagen
THC% Hoog
CBD% Hoog
Opbrengst (binnen) 600g/m²
Hoogte (binnen) 100cm
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) 90-100cm
Oogsttijd (buiten) Einde September
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Barney's Farm
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 22.00
€ 22.00
3 zaden € 22.00
5 zaden € 44.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Chronic Thunder: Voor een overdonderende rooksessie

Chronic Thunder van Barney's Farm is zo krachtig als de naam al suggereert. En daar kan je donder op zeggen! Lees snel verder voor alle details.

Dit is een indica-dominante soort met 80% indica en 20% sativa genen. Als je dol bent op diepe, ontspannende sessies, maar niet echt in slaap wil vallen, is deze soort perfect voor jou. Het erfgoed van deze geweldige soort is de klassieke Chronic en Alaskan Thunder; het is dus geen wonder dat Chronic Thunder zo krachtig is. Het THC-gehalte wordt als "hoog" beschouwd, dus reken op een krachtige high.

De bloeiperiode bedraagt 55-60 dagen, wat behoorlijk kort is. Als je je planten 6 weken in de vegetatieve fase houdt, ontwikkelt de plant zich in slechts 3,5 maand van zaad tot oogst. Veel autoflowering soorten hebben dezelfde doorlooptijd nodig voor hun ontwikkeling.

Binnenkwekers met een ervaren hand kunnen zich verheugen op 600g/m². Zon-aanbiddende buitenkwekers zullen aan het einde van de levenscyclus een "medium" oogst in handen hebben.

Chronic Thunder is een kleine en compacte plant die binnen ongeveer 100cm zal worden en buiten ongeveer even hoog, met 90-100cm. Vanwege haar formaat is ze dus geweldig voor discrete projecten en kwekers met een beperkte ruimte. Aan het eind van september kan de buitenkweker de schaar pakken, maar er moet wel rekening gehouden worden met het door deze krachtige dame gewenste klimaat.

Het aroma van Chronic Thunder doet denken aan kaneel en is aards en prikkelend. Je zal geen spijt krijgen van je beslissing als je deze dame aanschaft. Deze daverende indica staat garant voor diepe ontspannende sessies en persoonlijke inzichten.

Recommended products
Chronic Thunder is part of or contains the following cannabis genetics
Andere producten van Barney's Farm