1 - High Times Cannabis Cup 2007
2 - High Times Cannabis Cup 2006

G13 Haze (Barney's Farm)

Na drie jaar G13 stabiliseren, tilde Barney's Farm G13 Haze naar een hoger niveau. Het kruisen van Hawaiian met G13 was een slimme zet. De sativa genen van Hawaiian sluiten perfect aan met de indica invloeden van G13. Het resultaat is een zeer hoog THC niveau en een hoogproductieve plant. De toppen smaken buitengewoon mintachtig. Levert 550g/m² in 65-70 dagen bloeien. Cup-Winnaar!

Genetica 80% sativa - 20% indica
Ouders G13 x Hawaiian
Bloeitijd 65-70 dagen
THC% Hoog
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 550g/m²
Hoogte (binnen) 110cm
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) 100-110cm
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Barney's Farm
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 6 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 30.00
€ 30.00
3 zaden € 30.00
5 zaden € 63.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

1 - High Times Cannabis Cup 2007
2 - High Times Cannabis Cup 2006
Beschrijving
Beschrijving

G13 Haze: Legendarische Haze genetica van Barney's Farm

De G13 Haze is in het bezit van de legendarische Haze genetica. Het verhaal gaat dat twee broers, die zich de "Haze Brothers" noemden, verschillende sativa soorten uit Hawaï, Colombia, Mexico en het zuiden van India gekruist hebben. Dat resulteerde in de Haze, die vervolgens - toen het in Amsterdam aankwam - gekruist werd met vele andere variëteiten.

De ouders van de G13 Haze zijn de legendarische indica "G13" en "Haze". De Haze genetica komen vooral uit Hawaï. De verhouding is 80% sativa en 20% indica; als je gezellig met je vrienden wilt kletsen, jezelf onderdompelen in creativiteit, en ook nog eens opgewekt wilt zijn, moet je de G13 Haze van Barney's Farm zeker eens proberen.

Je moet rekening houden met een bloeiperiode van 65 tot 70 dagen, wat gezien moet worden als een relatief gemiddelde tijdsduur. Deze fantastische strain bereikt binnen een hoogte van 110 cm. en als je haar buiten kweekt 100-110cm. Het is een niet al te hoge plant, en dat is bijzonder gezien haar sativa afkomst.

De G13 Haze bevat grote hoeveelheden THC, en dat is handig want daardoor heb je minder van deze heerlijk ganja nodig om aan je trekken te komen.

De opbrengst binnen kan wel tot 550g/m² bedragen, bij buitenkweek is haar opbrengst "medium" te noemen. Het is niet altijd noodzakelijk om de oogst te vergroten; kwaliteit is ook erg belangrijk, en dat kun je van de G13 Haze wel verwachten. Als je haar buiten wilt kweken houd er dan rekening mee dat je deze soort in October oogst. Daarbij houd je natuurlijk ook rekening met de habitat van je kweekplek.

G13 Haze is betoverend. Haar aroma's zijn erg fruitig en kruidig, en dat is een heerlijke smaakcombinatie samen met de effecten die het geeft. Twijfel niet langer en maak snel kennis met deze levende legende.

Recommended products
Andere producten van Barney's Farm