Malana Bomb Auto (Barney's Farm)

Deze variant produceert kleine hoeveelheden THC, het psychoactieve ingrediënt. Malana Bomb Auto weet echter wel hoe ze veel CBD moet produceren. De geoogste bloemen kunnen worden gebruikt om diverse gezondheidsproblemen te behandelen, zoals bijvoorbeeld chronische pijn. Dankzij haar indica erfgoed blijft ze compact: 70-90cm. Onderhoudsarm. Effect: Gemiddeld stoned. Explosief!

Genetica Indica-dominant autoflowering
Ouders Malana Charas Plant x Lowryder #1
Bloeitijd 9-10 weken van zaadje tot oogst
THC% Laag
CBD% Hoog
Opbrengst (binnen) 300-550g/m²
Hoogte (binnen) 70-90cm
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Laag
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Barney's Farm
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 5 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 23.00
3 zaden € 23.00
5 zaden € 50.50

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Malana Bomb Auto: indica-sativa hybride met goddelijke effecten

De bom is gedropt, klaar om met ongekende kracht te ontploffen. Als je jezelf aan spirituele praktijken wilt overgeven ben je hier aan het juiste adres, Malana Bomb Auto heeft je van alles te bieden.

De ouders van deze legendarische strain waren Malana Charas en Lowryder #1, waarmee de autoflower Malana Bomb Auto van Barney's Farm gecreëerd werd.

Malana Charas heeft een fascinerende geschiedenis vanwege het gebruik bij de Sadhoes, tijdens de spirituele aanbidding van de God der Vernietiging, Shiva. Je moet de tegenstrijdigheid inzien bij het creëeren van deze mooie plant, die gebruikt wordt om de godheid van vernietiging te vereren.

De Malana Bomb Auto wekt bij gebruik ook spirituele gevoelens op omdat ze voor 70% indica-dominant is, terwijl de resterende 30% sativa er een goddelijk tintje aan geeft.

Van zaad tot de oogst heeft Malana Bomb Auto ongeveer 9-10 weken nodig, en dat is een fantastische eigenschap voor ongeduldige cannabis-connaisseurs. De oogst zal binnen ongeveer 300-550g/m² opleveren, en als je haar buiten kweekt zal dat plusminus dezelfde hoeveelheid zijn.

Melana Bomb Auto wordt ongeveer 70-90 cm hoog, en dat is handig voor heimelijke acties en startende kwekers. Tevens, als je kweekruimte in ruimte beperkt is, zijn lagere planten een goede uitkomst. Ook als je haar buiten kweekt wordt ze niet erg hoog.

Je wilt natuurlijk alleen vrouwelijke planten hebben, en daar is nu voor gezorgd -Malana Bomb Auto is er nu ook in een feminized variëteit, klaar om goddelijke toppen te creëeren.

Niemand zal nu nog aarzelen om Malana Bomb Auto te bestellen. Deze strain is, vanwege de korte bloeiperiode, perfect als je in kleinere ruimte of een koud klimaat kweekt. Kweek en gebruik het, en geef jezelf over aan de geest van Shiva, en ervaar haar grootheid.

Recommended products
Andere producten van Barney's Farm