Blue Mammoth Auto (Barney's Farm)

Bij het kiezen van de juiste medicinale strain is een te hoog THC niveau niet altijd gewenst. Als je zoekt naar een ontspannend en "verzachtend" effect, dan kan Blue Mammoth Auto de juiste keuze zijn. Deze autoflowering strain bevat vrij weinig THC, maar veel CBD. Een hoog CBD niveau levert vaak medicinale effecten, die doeltreffend kunnen zijn bij diverse aandoeningen. Oogsten in 10-11 weken.

Genetica Indica-dominant autoflowering
Ouders Blueberry Skunk x Lowryder #1
Bloeitijd 70-75 dagen van zaadje tot oogst
THC% Laag
CBD% Hoog
Opbrengst (binnen) 400-650g/m²
Hoogte (binnen) 100-120cm
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Laag
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Barney's Farm
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 22.00
€ 22.00
3 zaden € 22.00
5 zaden € 47.50

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Blue Mammoth Auto: een CBD-rijke Indica voor een heerlijk kalmerend effect

Als je op zoek bent naar een bijzondere cannabis-variëteit, met een ontspannend effect, dan moet je zeker de Blue Mammoth Auto eens proberen. De ouders van deze soort zijn de Blueberry Skunk en Lowryder #1. Dit is een Indica-dominante soort; 80% Indica en 20% Sativa.

Het is niet altijd gewenst dat cannabis-variëteiten een erg hoog THC-gehalte bevatten; de Blue Mammoth Auto heeft een gemiddeld THC-gehalte van 14%, en 1.8% CBD, waarvan bekend is dat het positieve effecten heeft op het menselijk lichaam en voor de geest.

Wil je tijd besparen, deze strain is na 10 tot 11 weken klaar, van zaadje tot de oogst. Laten we het nu eens over de opbrengst hebben; bij het kweken binnen zal de opbrengst met gemak 400-650g/m² bedragen, terwijl de opbrengst in een buitenomgeving gemiddeld zal zijn. Binnen zal de Blue Mammoth Auto ongeveer 100 tot 120 cm. hoog worden, en dat is gematigd voor een autoflowering plant; buiten zal deze plant niet zo groot worden. Deze soort is vanzelfsprekend feminized, je hoeft dus niet bang te zijn dat er een mannetje tussen zit, zorg erg echter wel voor dat het gedurende de nachtcyclus helemaal donker is, want de strain zou gestresst kunnen raken en daardoor zou het een hermafrodiet kunnen worden.

Wil je jezelf in een heel serene staat brengen, dan zal deze Indica-dominante mammoet je daarbij een handje helpen. Cannabis-connaiseurs zien de Blue Mammoth Auto als een soort waarvan je vrolijk, euforisch, relaxed, spraakzaam en opgewekt raakt. Dus als je de effecten beschouwd is deze soort heel erg geschikt voor een avondje chillen met een stel vrienden. Er zijn veel mensen die bij medicinaal gebruik stress en pijn voelen afnemen.

Het smaakt naar blueberries en dat is niet zo verwonderlijk vanwege de afkomst van de Blueberry. Dus waarom aarzel je nog? Ga aan de slag met de Blue Mammoth Auto genetica, is het niet voor de intrigerende prehistorische naam, dan wel voor de superieure effecten die het geeft. Je zult er echt geen spijt van krijgen.

Recommended products
Andere producten van Barney's Farm