Pineapple Express Auto (Barney's Farm)

Pineapple Express Auto is van alle markten thuis: Geschikt voor de binnenteelt, buitenteelt (in warm, gematigde en koele klimaten) en in de kas. Ze wordt ongeveer 100-110cm hoog, maar produceert oogsten van ongeveer 500-650g/m²; arm aan THC maar rijk aan CBD, een zoet aroma en intense Pineapple smaak. Wat heb je nog meer te wensen?

Genetica Indica-dominant autoflowering
Ouders Pineapple Chunk x Super Auto
Bloeitijd 60-65 dagen van zaadje tot oogst
THC% Gemiddeld
CBD% Hoog
Opbrengst (binnen) 600g/m²
Hoogte (binnen) 100-110cm
Opbrengst (buiten) Hoog
Hoogte (buiten) Laag
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Barney's Farm
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 22.00
3 zaden € 22.00
5 zaden € 45.50
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Pineapple Express Auto: Fantastische Autoflower met een geweldig aroma

Barney’s Farm heeft iets geweldigs gedaan door deze autoflower te kweken die op verschillende manieren genot brengt. Pineapple Express geeft je, net als een van haar ouders, Pineapple Chunk, een heerlijk fruitige ananas smaak en een geweldige rook ervaring. Maar dan in de vorm van een makkelijk te kweken 70% indica met een exceptioneel korte bloeitijd die elke cannabis kweker op prijs zal stellen. Haar autoflowering eigenschap dankt ze aan Super Auto.

Pineapple Express Auto groeit ongeveer 4 weken in de vegetatieve fase waarna ze in een bloei fase komt die 30 dagen duurt. De plant blijft handelbaar klein met een maximale hoogte van 110cm, wat haar geschikt maar voor bijna elke kweekruimte. Ze is een goede keuze voor de minder ervaren kweker. Van zaaien tot oogsten duurt 60-65 dagen.

Dankzij haar snelle groei hoef je niet lang te wachten voor je kunt genieten van een kolossale oogst van 600g/m¬² van een van de beste indoor gekweekte indica knoppen. Uit haar bloemen zal een verleidelijk aromatische hars sijpelen. Haar smaak zal je laten watertanden en een verleidelijke mix van fruitige en zoete tonen zal je laten snakken naar de ene hit na de ander gewoon omdat ze zo ontzettend verrukkelijk is!

Pineapple Express Auto heeft een sterke maar plezierig, diep kalmerend en ontspannend effect dankzij haar gebalanceerde cannabinoïde opmaak, met gemiddelde THC niveaus en een hoog CBD percentage. Precies wat je nodig hebt als je wilt ontstressen, of gewoon wanneer je wilt chillen aan het eind van de dag. Pineapple Express Auto is een uitstekende autoflowering soort die je absoluut een keer geprobeerd moet hebben!

Recommended products
Andere producten van Barney's Farm