Pineapple Chunk (Barney's Farm)

Barney's Farm creëerde deze strain voor kwekers op zoek naar een mooi gemengde "genetische cocktail". Pineapple Chunk is een mix van drie verschillende strains: Verse Pineapple, aardse Skunk No. 1 en geurige Cheese. Pineapple Chunk is zeer stabiel en groeit uitbundig, waarbij ze ziektes en schimmels uitstekend weerstaat. De bloeiperiode bedraagt slechts 60 dagen!

Genetica 80% indica - 20% sativa
Ouders Pineapple x Skunk #1 x Cheese
Bloeitijd 55-60 days
THC% Hoog
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 600g/m²
Hoogte (binnen) 100cm
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) 90-100cm
Oogsttijd (buiten) Einde September
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Barney's Farm
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 5 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 27.00
€ 27.00
3 zaden € 27.00
5 zaden € 56.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Pineapple Chunk: Een hard inslaande, lekkere soort van Barney's Farm

Pineapple Chunk van Barney's Farm is een indica-dominante hybride. Ze is een genetische cocktail van drie verschillende soorten: Fresh Pineapple, Skunk #1 en Cheese. Deze interessante combinatie schonk leven aan een soort met een indica:sativa verhouding van 80:20. Het kleine formaat van deze plant en het krachtige couch-lock effect bevestigen dit feit.

Barney's Farm is er in geslaagd een stabiele en robuuste plant te creëren die zowel binnen als buiten kan worden gekweekt. Daarbovenop laat ze ook nog een prima weerstand zien tegen schimmels en ziektes. Ze zal krachtig groeien en binnen een bloeiperiode van slechts 60 dagen een hoogte bereiken van ongeveer 100cm. De oogst kan flink zijn, want Pineapple Chunk kan tot 600g/m² produceren onder optimale omstandigheden.

De eigenschappen en smaken van de drie oudersoorten zijn perfect gemengd in Pineapple Chunk. Ze is een genot voor elke roker: De aardse Skunk en prikkelende Cheese aroma's worden gecombineerd met een Pineapple nasmaak, wat een verrukkelijke smaaksensatie oplevert. Deze dame is ook een krachtpatser als het aankomt op de high. Met een THC niveau van 25% en een CBD niveau van 1,1%, zal Pineapple Chunk inslaan als een bom. Bijna onmiddellijk zal het couchlock effect merkbaar zijn, die ook nog eens lang blijft hangen. Deze is niet voor de onervaren gebruiker.

Als je zoekt naar een indica-dominante soort die je van je sokken blaast, hoef je niet verder te zoeken. Pineapple Chunk laat al je dromen uitkomen. Een krachtige soort met bizar hoge THC niveau's en een aroma die niet van deze wereld is? Pineapple Chunk heeft het allemaal.

Recommended products
Andere producten van Barney's Farm