Blue Cheese (Dinafem)

Blue Cheese is een gefeminiseerde kruising tussen UK Cheese en Blueberry, wat resulteert in een eenvoudig te kweken, gemiddeld grote plant die compacte toppen produceert met een bessen- en cheesesmaak. De bloeiperiode bedraagt 7 weken en ze presteert zowel binnen als buiten, al prefereert ze wel een mediterraan klimaat. Omdat ze mogelijk paars kleurt, is ze ook een lust voor het oog.

Genetica Indica-dominant
Ouders California UK Cheese x Blueberry
Bloeitijd 50-55 dagen
THC% Hoog
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 550g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 600-800g/plant
Hoogte (buiten) 3m
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dinafem
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 20.00
€ 22.94
1 zaadje € 22.94
3 zaden € 20.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Blue Cheese: Dinafem's succesvolle kruising van de beroemde Blueberry met UK Cheese

De kwekers van Dinafem hebben 't weer geflikt; ze kruisten twee achtenswaardige soorten om iets speciaals te creëren. Blue Cheese is een indica-dominante hybride strain wiens ouders de beroemde Blueberry en UK Cheese (een Skunk #1 fenotype) waren. De verhouding indica-: sativa-genen is 80:20, waardoor ze een grote opbrengst heeft en lekker binnenkomt met een zware fysieke stone.

Dinafem zorgde ervoor dat de Blue Cheese een makkelijke te kweken soort werd voor de binnen- en buitenkweek, hoewel ze een voorkeur heeft voor een Mediterraans klimaat. De bloeiperiode duurt 50-55 dagen en ze is daarmee een snelgroeiende plant die dichte, compacte toppen produceert en binnen een gemiddelde hoogte bereikt. Sommige fenotypes verkleuren paars aan het einde van de bloeiperiode; daar komt het voorvoegsel Blue vandaan. Je kunt ervan verzekerd zijn dat je wat paarse wiet in de gemiddelde oogst van 550g/m² binnen en 600-800g/plant buiten zult aantreffen.

Wat Blue Cheese zo speciaal maakt, is het onbeschrijfelijke aroma. Een strain gemaakt voor connaisseurs; ze heeft een aparte Cheese-smaak met de geur van fruitige bessen. Werkelijk onvergelijkbaar. Deze smakelijke toppen bevatten een potente high. Het THC-gehalte van 20% zorgt voor een diep ontspannende fysieke stone met op de achtergrond een opwekkende buzz, veroorzaakt door de sativa-erfenis.

Blue Cheese is gecreëerd voor de roker die smaak hoog in het vaandel draagt. Niets komt ook maar in de buurt van deze verleidelijke smaak. Combineer dat met de snelle productie van potente vette toppen en je weet wat Blue Cheese voor je in huis heeft.

Recommended products
Blue Cheese belongs to our most popular cannabis seeds. Read more information about this strain on our special Blue Cheese - wietzaden page. Here you can also find other breeders that offer this strain and cannabis seeds that are genetically related to this strain.
Andere producten van Dinafem