1 - Best Hash Extraction at Expogrow Cup 2014

Cheese Autoflowering (Dinafem)

Cheese Autoflowering van Dinafem is ontstaan door het kruisen van Critical met een eerste generatie Cheese Auto. Het gevolg is een nieuwe, verbeterde, stabiele, uitbundige en eenvoudig te kweken autoflowering strain die een klassieke, vochtige smaak produceert en die diepe, Cheese stone. Cheese Autoflowering vraagt 70 dagen van zaad tot oogst en levert tot 60g/plant binnen of 135g/plant buiten.

Genetica 60% indica - 40% sativa - ruderalis
Ouders Critical+ x Cheese Auto
Bloeitijd 10 weken van zaadje tot oogst
THC% 9-12%
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 25-60g/plant
Hoogte (binnen) 60-100cm
Opbrengst (buiten) 40-135g/plant
Hoogte (buiten) 60-135cm
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dinafem
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 1 Loyaliteit punt. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 8.00
1 zaadje € 8.00
3 zaden € 18.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

1 - Best Hash Extraction at Expogrow Cup 2014
Beschrijving
Beschrijving

Cheese Autoflowering: Autoflowering Cheese strain van Dinafem

Cheese Autoflowering is een indica-dominante autoflowering soort gecreëerd door de experts van Dinafem. Het is een kruising van een eerste-generatie Cheese Auto met Critical+, en verbetert de toch al verbazingwekkende Cheese. De genen verhouden zich in het voordeel van de indica-genen met 60:40, wat je zult ervaren als de potente fysieke stone voor de eerste keer toeslaat.

Dinafem is een zadenbank van topniveau en ze zorgen ervoor dat hun strains onder de meeste omstandigheden gekweekt kunnen worden. Cheese Autoflowering is daar geen uitzondering op, ze kan zowel binnen, als buiten waar ze tot volledige ontwikkeling komt, gekweekt worden. Daar ze indica-dominant is zijn de kenmerken van de plant dat ook. Ze groeit tot een maximale hoogte van 135cm en het duurt 70 dagen van zaad tot oogst, daarom is ze geschikt voor heimelijke acties. Deze strain produceert 60g/plant binnen en 135g/plant buiten.

Een klassiek Cheese-aroma is het markante kenmerk van deze strain en daarom willen mensen er méér van hebben. De smaak is decadent en vol met tonen van verse bloemen en pittige kaas. Met THC-gehaltes van 12% en een hoger CBD-gehalte dan de eerste generatie zal Cheese Autoflowering binnenkomen met een langdurende sterke stone; een diepe fysieke stone, perfect om te relaxen.

Cheese Autoflowering was de winnaar van Best Hash Extraction op de Expogrow in 2014. Het is een makkelijk te kweken sterke strain die je overweldigd met smaak en potentie. Als je een fan bent van de originele Cheese-strain zal deze prijswinnaar van Dinafem je wel een tijdje tevreden houden.

Recommended products
Cheese Auto belongs to our most popular cannabis seeds. Read more information about this strain on our special Ontdek Meer Over De Autoflowering Versie Van Klassieke Cheese bij Zativo! page. Here you can also find other breeders that offer this strain and cannabis seeds that are genetically related to this strain.
Andere producten van Dinafem