1 - Best Flavour of the Year by Soft Secrets 2014
3 - Copa Cannamex (Indoor category) 2015

OG Kush (Dinafem)

OG Kush is een beruchte West-Coast legende die een cultstatus heeft, dankzij haar populariteit bij beroemdheden. Dinafems OG Kush is een mix van ChemDawg x Lemon Thai/Pakistani, wat een zeer krachtige, exotische hybride heeft opgeleverd. Verwacht een prikkende, connaisseur niveau smaak en een sluipende, zware high. OG Kush bloeit in 55 dagen en produceert binnen tot 550g/m² of 1100g/plant buiten.

Genetica 75% indica - 25% sativa
Ouders Lemon Thai/Pakistani x Chemdawg
Bloeitijd 55 dagen
THC% 20-24%
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 550g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 1100g/plant
Hoogte (buiten) 3m
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dinafem
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 25.00
1 zaadje € 25.00
3 zaden € 25.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

1 - Best Flavour of the Year by Soft Secrets 2014
3 - Copa Cannamex (Indoor category) 2015
Beschrijving
Beschrijving

OG Kush: 20-24% THC, je bent gewaarschuwd!

Ga je naar een feestje? Neem dan wat OG Kush mee, zodat iedereen je herkent. Deze variëteit is tot legendarische hoogten gestegen. De mannen van Dinafem besloten ditmaal een Chemdawg te kruisen met een Lemon Thai/Pakistani om het juiste recept voor deze OG Kush te bereiken.

OG staat voor "Ocean Grown" of "Ocean Green" wat de Californische oorsprong markeert. In de jaren '90 besloten kwekers in Californië een kruising te creëren van Chemdawg met Lemon Thai/Pakistani wat leidde tot verschrikkelijk goeie toppen die een zwaar fysieke uitwerking hadden. Een perfecte couch-locker als het ware.

Bij Dinafem hebben ze de samenstelling van OG Kush geperfectioneerd, en dat resulteerde in deze cultivar met een bloeiperiode van slechts 55 dagen. Bij de binnenkweek bereikt de OG Kush een gemiddelde hoogte, buiten kan ze echter wel 300cm worden! Geef haar dus flink de ruimte. Na het oogsten van de toppen zal de opbrengst bij binnenkweek 500g/m² zijn, en wanneer je haar buiten kweekt, kun je rekenen op 1100g/plant. Sodeju, dat is een hoop Kush!

OG Kush van Diafem produceert ongeveer 20-24% THC, dat is een extreem potente hoeveelheid, dus je bent gewaarschuwd. Met OG Kush zit je altijd goed, het is een echt feestnummer die een heldere high opwekt en een fantastische opbrengst levert met heerlijke citrus-fruit aroma"s.

  • Het Verhaal Achter Kush

    Kush soorten zijn in feite een van de hoekstenen als het gaat om het kweken van cannabis en zijn gebruikt om een bijna eindeloze lijst met nieuwe varianten te maken. Lees er meer over bij Zativo.

Recommended products
OG Kush belongs to our most popular cannabis seeds. Read more information about this strain on our special OG Kush - wietzaden page. Here you can also find other breeders that offer this strain and cannabis seeds that are genetically related to this strain.
Andere producten van Dinafem