Fruit Autoflowering (Dinafem)

Fruit Autoflowering is eenvoudig te kweken en bloeit snel. Deze strain heeft 60-65 dagen nodig om volwassen te worden en verwent de kweker met smaakvolle, dichte en harsachtige toppen. De magie begint aan het einde van de bloeiperiode. Zoete aroma's van zomervruchten, met wat vleugen zure grapefruit, leiden tot een buitengewoon smaakvolle afwerking.

Genetica 70% indica - 30% sativa - ruderalis
Ouders Lowrider#1 x Dinafem#1 x Grapefruit
Bloeitijd 60-65 dagen van zaadje tot oogst
THC% 8-12%
CBD% Gemiddeld
Opbrengst (binnen) 20-80g/plant
Hoogte (binnen) Laag
Opbrengst (buiten) 70-160g/plant
Hoogte (buiten) 30-90cm
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dinafem
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 18.00
1 zaadje € 20.94
3 zaden € 18.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Fruit autoflowering: Een makkelijk te kweken autoflowering-soort van Dinafem

Iedere dokter zal je zeggen dat het eten van fruit noodzakelijk is om gezond te blijven. Dinafem heeft daarom een onberispelijke Fruit autoflowering-soort gecreëerd. Deze soort is gemaakt van Lowryder #1, Dinafem #1 en Grapefruit. Wanneer je je kweekruimte gevuld met Fruit autoflowering binnenkomt, heb je het gevoel dat je je in een tropische droom bevindt, gevuld met geweldige knoppen, heerlijke aroma’s en puur geluk.

Na 60-65 dagen is Fruit autoflowering klaar voor de oogst. Je inspanningen zullen niet voor niets geweest zijn. Met een THC-gehalte van 12%, gemiddelde CBD-gehaltes en 70% Indica-dominantie, wordt je beloond met een fysieke high en een relaxte geest.

Deze korte cultivar is perfect voor beginnende kwekers of voor kwekers die weinig ruimte hebben. De hoogte is beperkt en de opbrengst is ongeveer 80g/m2 binnenshuis en 160g/plant buitenshuis. Autoflowering-soorten hebben minder voeding nodig. In veel gevallen kun je de zaden simpelweg in bemeste grond zaaien en helder water geven. Om de opbrengst echter maximaal te laten zijn is het aan te raden om professionele technieken en aangepaste voeding te gebruiken.

Wil je graag een mooie, makkelijk te kweken soort, dan is Fruit autoflowering perfect voor jou. Het vereist namelijk bijna geen werk en je wordt beloond met onberispelijke highs en heerlijke fruitige aroma’s.

Recommended products
Andere producten van Dinafem