Diesel (Dinafem)

Diesel is een briljante samenstelling, gebaseerd op een kruising van Mexican Sativa en Afghani #1. De geur is complex, intens en barst van interessante smaken die de zintuigen verwennen. De opmerkelijke "olie" geur, vermengd met vleugen citrus en exotisch vruchten, biedt een absolute geursensatie. Een langdurige, typische "sativa high" doet de rest. Probeer Diesel, 100% uitstootvrij!

Genetica 60% sativa - 40% indica
Ouders Mexican Sativa x Afghani
Bloeitijd 60-70 dagen
THC% 12-16%
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 475g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 900g/plant
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Half Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dinafem
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 20.00
€ 20.00
1 zaadje € 20.00
3 zaden € 20.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Diesel: Even bijtanken met je eigen Diesel-strain van Dinafem

We zijn allemaal bekend met de Diesel-strains, ze worden al tientallen jaren doorgegeven tijdens rooksessies. Dinafem heeft een eigen interpretatie van Diesel gecreëerd en dat bleek een enorm succes. Het is van belang op te merken dat deze Diesel niet afstamt van Chemdawg-genetica die zich doorgaans wel in de Diesel bevindt. Bij Dinafem besloten ze een kruising van een Mexicaanse sativa en Afghaanse genetica te creëren, voor het produceren van een soort die voor 60% sativa en 40% indica is, en waar de liefhebbers van sativa gek op zullen zijn.

Diesel produceert ongeveer 12-16% THC, en dat is een gematigde hoeveelheid. Ze is perfect voor ontspannen vrolijke sessies met vrienden en bekenden. Als je van plan bent om tijdens een bruiloft of een andere festiviteit iets te roken moet je beslist de Diesel-strain van Dinafem eens proberen.

De bloeiperiode bedraagt ongeveer 60-70 dagen. Zorg ervoor dat ze gedurende de groeiperiode ruim voldoende stikstof krijgt, en tijdens de bloeiperiode geef je haar fosfor en kalium in combinatie met andere ingrediënten. Als je een buitenkweker bent moet je de Diesel half oktober oogsten.

De opbrengsten zijn fors, 475g/m² bij binnenkweek en bij buitenkweek is dat 900g/plant. Dat is geen reusachtige hoeveelheid in vergelijking met andere strains van Dinafem, maar dat maken de aroma's, smaak en high ruimschoots goed. Het is absoluut een strain voor connaisseurs, met uitgesproken oliegeuren van mandarijnen en een tropische fruitsmaak.

We weten dat het lastig is om een keuze te maken omdat er zoveel variëteiten zijn om uit te kiezen. Begin eens met deze eenvoudig te kweken strain en ontdek de mogelijkheden van Diesel.

Recommended products
Diesel belongs to our most popular cannabis seeds. Read more information about this strain on our special Diesel - wietzaden page. Here you can also find other breeders that offer this strain and cannabis seeds that are genetically related to this strain.
Andere producten van Dinafem