Blue Thai (Dinafem)

Deze geraffineerde en exotische variëteit combineert gestabiliseerde Thai genen met de fruitige kenmerken van Blueberry. Deze strain is ontworpen om te presteren. Oogsten binnen kunnen 600g/m² bedragen in 60 dagen bloeien. Fruitige smaken met vleugen tropisch hout, blauwe bessen en citrus leveren een onvergetelijke ervaring. Blue Thai is gemiddeld groot, dol op licht en bestendig tegen schimmels.

Genetica indica/sativa
Ouders Blueberry x Thai Skunk
Bloeitijd 60 dagen
THC% 13-16%
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 600g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 700-800g/plant
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dinafem
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 10.00
1 zaadje € 10.00
3 zaden € 24.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Blue Thai: Sterke Thaise genetica gemengd met fruitige Blueberry

Blue Thai (Dinafem) is een geweldige, veerkrachtige indica-sativa kruising. De soort bestaat uit een kruising van Thai Skunk met een bekende favoriet, Blueberry. De snelle bloeiperiode en schimmelresistentie van Blue Thai maken deze plant een lieveling van elke kweker.

Het formaat van Blue Thai is gemiddeld, zowel binnen als buiten. De tijd tussen het zaden en het oogsten bedraagt 60 dagen, waarbij je binnen opbrengsten krijgt van 600g/m², en buiten 700-800g/plant. De oogsttijd bij buitenkweek ligt ergens in oktober. Als de temperatuur 's avonds schommelt, kunnen bladeren en toppen veranderen. Ze nemen violette en paarse tinten aan; geweldig om te zien.

Deze plant produceert veel, en de toppen maken veel kleverig hars aan in de tweede helft van de bloeiperiode. Het smaakprofiel is fruitig met bosachtige ondertonen. Blue Thai heeft een THC-gehalte van 13-16% en bevat weinig CBD.

Blue Thai is een sterke kruising. Kweek deze buiten! Het is een perfecte plant voor bij het kamperen en koken bij het kampvuur of om mee te nemen op reis naar een nieuwe bestemming.

  • De Oorsprong Van Thai Soorten

    Thai soorten verschenen in de jaren '60 voor het eerst in de Westerse wereld en werden onmiddellijk een succes. De jaren '60, '70 en '80 zijn lang vervlogen, maar Thai soorten zijn nog steeds op de huidige markt aanwezig, al is dit dan voornamelijk in hybride vorm vanwege de zeer lange bloeiperiode van zuivere Sativa's.

Recommended products
Andere producten van Dinafem