Blue Mystic (Royal Queen Seeds)

Blue Mystic is een kruising tussen Blueberry en Northern Light. Deze 20% Sativa en 80% Indica hybride bloeit 8-9 weken in de binnenteelt of tot oktober als ze buiten staat. Ze is een kleine plant, dus toppen is aanbevolen, zodat ze uitdijt. De smaak is zoet en doet denken aan vers fruit. Helaas is ze niet zo geschikt om buiten in koudere klimaten te worden gekweekt.

Genetica 80% indica - 20% sativa
Ouders Blueberry x Northern Light
Bloeitijd 8-9 weken
THC% 18+%
CBD% Gemiddeld
Opbrengst (binnen) 375-425g/m²
Hoogte (binnen) 60-100cm
Opbrengst (buiten) 400-450g/plant
Hoogte (buiten) 180-220cm
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Royal Queen Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 6 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 20.00
€ 20.00
1 zaadje € 20.00
3 zaden € 20.00
5 zaden € 42.00
10 zaden € 67.01
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Blue Mystic: Mystieke mix van Blueberry en Northern Lights

Deze mystieke bloem wordt gebruikt voor diepgaande meditatiesessies; het ontdekken van verborgen geheimen van het universum is de standaard procedure na het consumeren van mysterieuze Blue Mystic.

In de heuvels van Californië en Oregon hebben kwekers zich verdiept in de ganja alchemie, waardoor nieuwe soorten en genetica zijn ontwikkeld. Door het kruisen van Thaise landsoorten met Thaise kruisingen en Afghaanse genetica, is de legendarische Blueberry ontstaan, de ouderplant van de Blue Mystic.

Blueberry kwam in aanraking met de net zo mysterieuze Northern Lights, die naar verluidt afkomstig is van 11 zaden; over de oorsprong van deze zaden wordt tot op heden gediscussieerd. Na een diepgaande tantrische bevruchtingssessie, ontstond de Blue Mystic.

De genetica van de Blue Mystic bestaan voor 80% uit indica en voor 20% uit sativa; je kunt rust en ontspanning van het lichaam verwachten, terwijl je steeds alerter wordt.

De bloeiperiode duurt ongeveer 8-9 weken, wat relatief kort en normaal is voor indica-dominante soorten. Binnen zijn de opbrengsten 375-425g/m² en in het geval van buitenkweek komt de oogst op 400-450g/plant. Als je meer toppen wilt krijgen, zorg er dan voor dat de Blue Mystic zijwaarts groeit, aangezien deze soort niet zo hoog wordt.

Blue Mystic groeit binnenshuis redelijk klein, je kunt daarbij een hoogte van 60-100cm verwachten. Bij buitenkweek kan hij veel hoger worden, namelijk 180-220cm. Dus, wanneer mogelijk, kweek de soort buiten op een plek waar veel zonlicht komt. Blue Mystic houdt van warme klimaten zoals die in Californië en Spanje, hij gedijt niet goed in koudere klimaten. Het THC-gehalte is ongeveer 18%, wat perfect is voor mystieke spirituele praktijken.

Recommended products
Andere producten van Royal Queen Seeds