Royal AK (Royal Queen Seeds)

Royal AK staat ook wel bekend als AK-47 (een van de veelvuldigste prijswinnaars aller tijden) en geeft haar eigen draai aan deze originele genen. Het resultaat is een cannabissoort met een intense, uitgebalanceerde geestelijke en lichamelijke high, die je spieren kalmeert en je geest verheft - en dat alles met dezelfde geweldige smaak als het origineel. 575 g/m² in 8-9 weken, buiten 650 g/plant.

Genetica 60% sativa - 40% indica
Ouders Columbia, Mexico, Thailand & Afghanistan
Bloeitijd 8-9 weken
THC% 19+%
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 525-575g/m²
Hoogte (binnen) 80-140cm
Opbrengst (buiten) 600-650g/plant
Hoogte (buiten) 130-170cm
Oogsttijd (buiten) Begin Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Royal Queen Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 7 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 21.50
1 zaadje € 21.50
3 zaden € 21.50
5 zaden € 45.50
10 zaden € 73.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Royal AK: 19% THC, alle munitie die je nodig hebt!

Heb je ooit gehoord van de AK47 cannabis soort? Het is zeer waarschijnlijk dat het antwoord 'ja' is. Deze bekende soort heeft veel prijzen gewonnen, waaronder de High Times Cannabis Cup. Royal Queen Seeds heeft besloten om hun eigen versie van deze legende te maken door Colombiaanse, Mexicaanse, Thaise & Afghaanse genetica te kruisen. De specifieke soorten die zijn gebruikt blijven geheim.

Dit is het bijzondere aan de Royal AK; de genetica bestaan voor 60% uit sativa en voor 40% uit indica, maar de indica invloeden zijn veel meer aanwezig dan die van sativa. Mensen ervaren bij deze soort een lui, stoned effect, wat niet iets is dat sativa-dominante soorten veroorzaken.

Met een THC-niveau van 19% en een ongelooflijk sterke geur, prikkelt deze soort veel van je zintuigen. Deze kampioensoort zorgt voor omvangrijke hoeveelheden toppen. De Royal AK voorziet de binnenkweker van 525-575g/m² en de buitenkweker van 600-650g/plant. Gezien de bloeitijd van 8-9 weken, is de overvloed aan toppen van deze machine overweldigend!

De Royal AK kan in hoogte variëren van kort tot gemiddeld, met 80-140cm bij binnenkweek, waardoor de soort perfect is voor verborgen plantages. Zorg er alleen voor dat je een goede koolstof of ozonfilter hebt om de geur weg te filteren, aangezien de plant intens kan ruiken. Bij buitenkweek kun je van deze soort verwachten dat hij 130-170cm wordt.

Royal AK is gemakkelijk te kweken; het is een sterke plant die veel stress aankan. Als je een beginnende kweker bent, dan is er geen discussie over mogelijk, dit is jouw soort. Wil je wiet kweken met een militaire rang, om oorlogen te stoppen en vrede in de wereld te brengen? Nou, dan is deze soort voor jou!

Recommended products
Royal AK is very closely related to AK-47 - wietzaden. This is a great strain available from several breeders. Read more about this strain on our special AK-47 - wietzaden page, the other breeders and find all cannabis seeds that are genetically related to this strain.
Andere producten van Royal Queen Seeds