Special Queen 1 (Royal Queen Seeds)

5/5 (1 ratings)

Special Queen 1 is een solide en stabiele skunk, speciaal gekweekt voor kwekers op zoek naar een goedkope, eenvoudig te onderhouden, hoogwaardige strain. Ze is speciaal geschikt voor beginners, omdat haar begripvolle aard haar een prima eerste stap maakt in de wereld van het cannabis kweken. Maar met 18% THC komt ze wel hard aan! Special Queen 1 bloeit in 6-8 weken en levert tot 550g/m².

Genetica 50% indica - 50% sativa
Ouders Power Bud x Skunk
Bloeitijd 7-8 weken
THC% 18%
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 500-550g/m²
Hoogte (binnen) 80-140cm
Opbrengst (buiten) 500-550g/plant
Hoogte (buiten) 200-270cm
Oogsttijd (buiten) Einde September/Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Royal Queen Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 10.50
1 zaadje € 10.50
3 zaden € 10.50
5 zaden € 22.50
10 zaden € 36.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Special Queen 1: Een machtige schoonheid van Royal Queen Seeds

Met verbazingwekkende opbrengsten en de beste toppen, verdient deze soort zeker de kroon. Special Queen 1 is een klassieke Skunk die is geperfectioneerd en gekruist met behulp van Power Bud. Met de klassieke geestelijke en cerebrale high, verheft ze je tot de royaltystatus.

De opbrengsten zijn absoluut uitzonderlijk; als je de Special Queen 1 binnen verzorgt, krijg je oogsten van maximaal 550g/m², wat fantastisch is aangezien haar bloeitijd slechts 7-8 weken duurt. Als je de plant binnen kweekt, zorg dan voor genoeg ruimte, aangezien ze 140cm hoog kan worden.

De Special Queen 1 past zich vrij gemakkelijk aan aan haar omgeving en kan omgaan met lastige omstandigheden. Als je de Special Queen 1 buiten wilt kweken, houd er dan rekening mee dat deze pracht bijna 270cm hoog kan worden. Buiten beloont ze je met opbrengsten oplopend van 550g/plant. Plant de Special Queen 1 zo, dat ze bloeit tot het einde van september, of tot begin oktober.

Deze koningin heeft gesplitste indica-sativa genen - 50/50 - hoewel de sativa eigenschappen meer aanwezig zijn gezien de cerebrale high en de hemel reikende hoogtes die ze bereikt. Deze soort is ook zeer betaalbaar en biedt uitstekende waarde voor je zuurverdiende geld.

Ze voorziet je van flinke opbrengsten, toppen gevuld met 18% THC, de beste wiet, en highs die je meenemen naar het volgende bestaansniveau. Special Queen 1 staat zeker op nummer 1!

Recommended products
Andere producten van Royal Queen Seeds