Somango XL (Royal Queen Seeds)

Het lukte Royal Queen Seeds een cannabis strain te maken die een kalmerend gevoel van vreedzame helderheid levert, zonder lethargisch bijeffect. Het hoge THC niveau van 18%, de maximale hoogte van 100cm en de 75% indica genen maken Somango XL een hoogproductieve strain. Deze kruising van Somango en Critical 47 is getest op een enorme schaal. Tot 575g/m² is haalbaar na 8-9 weken bloeien.

Genetica 75% indica - 25% sativa
Ouders Somango x Critical 47
Bloeitijd 8-9 weken
THC% 18+%
CBD% Gemiddeld
Opbrengst (binnen) 525-575g/m²
Hoogte (binnen) 60-100cm
Opbrengst (buiten) 550-600g/plant
Hoogte (buiten) 120-200cm
Oogsttijd (buiten) Einde September/Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Royal Queen Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 8 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 25.00
1 zaadje € 25.00
3 zaden € 25.00
5 zaden € 52.99
10 zaden € 85.50
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Somango XL: Ontsnap naar de tropen met deze indica-dominante soort

Royal Queen Seeds had een gigantische missie, namelijk het produceren van de beste Somango ter wereld. Na zich wekenlang bezig te houden met intensieve selectie en kritisch onderzoek, werd Somango XL verwekt.

Zoals de naam al suggereert, straalt deze soort mango-aroma's uit. De geur van Somango XL zal je geest transporteren naar een paradijselijk eiland. Vanwege de rijke aroma's is deze soort perfect geschikt voor het maken van edibles met cannabis.

Dankzij 75% indica en 25% sativa genen, wekt Somango XL zeer ontspannende gevoelens op, net alsof de vakantie is aangebroken. De ouders van Somango XL zijn Somango en Critical 47. Deze laatste ouder werd geïntroduceerd om de oogsten te maximaliseren. Binnenkwekers kunnen planten verwachten met een hoogte van 60-100cm en een opbrengst van 525-575g/m². Als je haar goed behandelt, zal ze je belonen met enorm vette toppen en je kweekruimte zal ruiken naar een mango juice bar.

Buitenkwekers kunnen planten verwachten van 120-200cm hoog en een opbrengst van 600g/plant. Het verschil in hoogte is enorm, dus beheer het bladerdak naar je eigen behoeften. Meestal stretchen indica's niet zoveel als sativa's tijdens de bloeiperiode, maar deze zal zeker een beetje stretchen. Houd daar dus rekening mee als discretie belangrijk is. Vergeet ook niet dat Somango XL eind september of begin oktober kan worden geoogst; tegen die tijd zullen de toppen perfect gerijpt zijn.

Recommended products
Andere producten van Royal Queen Seeds