ICE (Royal Queen Seeds)

ICE van Royal Queen Seeds is een droom voor elke concentraat liefhebber. ICE, een combinatie van Afghan x Northern Lights x Skunk, wordt aan het einde van de bloei bedekt met een dikke laag, ijzige kristallen, vandaar de naam. Ze wekt een indica dominante, lock-down, lichamelijke stone op, ideaal voor ontspanning. ICE bloeit in 8-10 weken en de oogst bedraagt 450g/m² binnen of 550g/plant buiten.

Genetica 90% indica - 10% sativa
Ouders Afghan x Northern Light x Skunk
Bloeitijd 8-10 weken
THC% 18+%
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 400-450g/m²
Hoogte (binnen) 80-120cm
Opbrengst (buiten) 500-550g/plant
Hoogte (buiten) 150-200cm
Oogsttijd (buiten) Einde September/Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Royal Queen Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 20.00
€ 20.00
1 zaadje € 20.00
3 zaden € 20.00
5 zaden € 42.00
10 zaden € 34.52
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

ICE: Royal Queen Seeds' perfecte wiet voor het maken van hasj

Deze ijskouwe kikker wordt beschouwd als een delicate heerlijkheid die je vol gemoedsrust doet wegdromen op de sofa. De naam ICE duidt op de deken van hars die deze soort bedekt. Wil je hasj maken dan is dit een gouden kans.

ICE is - geheel terecht - trots op haar erfgoed; Afghaanse indica genetica gekruist met de beruchte Northern Lights, terwijl de Skunk-genen belicht worden. Door deze soort ligt de bank extra lekker, en ze zorgt voor hoogkwalitatieve ontspanning; perfect om te roken voordat je gaat slapen.

De bloeiperiode stopt na 8 weken, er zijn echter kwekers die daar 10 weken van maken om de hoeveelheid hars te verhogen. Als je buiten te werk gaat zorg er dan voor dat je eind September, begin October de oogst binnen kunt halen.

De opbrengsten zijn niet extreem groot; bij binnenkweek is dat 400-450g/m² en de planten kunnen buiten 500-550g/plant opleveren. Dat is niet echt een grote hoeveelheid toppen te noemen, maar er is een reden voor dat Royal Queen Seeds de ICE in het assortiment heeft gehouden; deze specifieke strain is absoluut perfect voor het maken van hasj en extracten. Met de 90% indica-genen zorgt de hasj die ze oplevert voor diepe, slaperige gevoelens.

Met een THC-gehalte van 18% is ICE misschien niet zo potent als andere variëteiten, maar dat maken haar buitengewone eigenschappen ruimschoots goed. In een indoor kweekruimte zal ICE ongeveer 80-100cm hoog worden. Als je haar buiten kweekt, op een goede zonnige standplaats, kan de ICE wel 150-200cm hoog worden, en dat is behoorlijk groot gezien haar indica genen.

ICE is een absolute aanrader voor de liefhebbers van hasj en extracten. Je kunt nu geen obstakels meer opwerpen om het kweken van ICE nog langer uit te stellen, om daarna met grote teugen van de diepzinnige indica high te genieten.

Recommended products
ICE is part of or contains the following cannabis genetics
Andere producten van Royal Queen Seeds