Blue Cheese Automatic (Royal Queen Seeds)

Royal Queen Seeds heeft hun populaire Blue Cheese (Blueberry x Cheese) gekruist met ruderalis en het resultaat is een autoflowering krachtpatser die trouw blijft aan haar Blue Cheese afkomst, maar met een snellere doorlooptijd. Blue Cheese Automatic heeft van zaadje tot oogst slechts 7-8 weken nodig en produceert een zeer smakelijke oogst van tot wel 110g per plant.

Genetica 40% indica - 35% sativa - 25% ruderalis
Ouders Blueberry x Cheese x ruderalis
Bloeitijd 9-10 weken van zaadje tot oogst
THC% 16%
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 325-375g/m²
Hoogte (binnen) 40-70cm
Opbrengst (buiten) 60-110g/plant
Hoogte (buiten) 60-110cm
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Royal Queen Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 7 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 21.50
1 zaadje € 21.50
3 zaden € 21.50
5 zaden € 45.50
10 zaden € 73.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Blue Cheese Automatic: Autoflowering versie van Blueberry x Cheese

Royal Queen Seeds heeft nu een autoflowering versie gecreëerd van de klassieke Blue Cheese variëteit. De beide ouders, Cheese en Blueberry hebben tal van prijzen gewonnen, en hun naam is stevig gevestigd in de cannabiswereld.

Je kunt erop rekenen dat de Blue Cheese klaar is na 9-10 weken; dat is ongeveer 3 weken sneller dan haar fotoperiode-tegenhanger.

De aroma's van deze legende behoeven een eigen alinea. De zoete en fruitige geuren, afkomstig van de Blueberry-genetica nemen de roker mee naar een plekje met besuikerde bessen. De Cheese-genetica zorgen voor een old-school skunky reuk. Heb je wel eens een puntje heerlijke bessen-cheesecake gegeten? Dat is precies hoe de Blue Cheese Automatic smaakt.

Deze variëteit is 40% indica, 35% sativa, en 35% ruderalis. De effecten die het geeft zijn een head high die opwekkend is vanwege de afkomst van Skunk. Dus als je na een lange dag werken eens lekker wilt ontspannen terwijl je toch opgepept blijft, is de Blue Cheese Automatic perfect.

Tot 375g/m² kan worden gehaald als je binnen kweekt, waarbij ze 40-70cm hoog wordt. Dit is echt een piepklein plantje, wat weinig voedingsstoffen en aandacht nodig heeft, perfect voor beginnende kwekers.

Natuurminnende buitenkwekers kunnen verwachten dat de opbrengst ongeveer 110g/plant bedraagt en dat ze 60-110cm hoog wordt. Deze plant is behoorlijk sterk, ze kan tegen koude temperaturen, waarin ze paarse kleuren produceert. Zorg er wel voor dat de Blue Cheese Automatic zoveel mogelijk licht krijgt. Ze heeft de voorkeur voor lagere temperaturen aan het eind van haar leven.

De mix van Cheese en Blueberry is werkelijk een absoluut succes. En dankzij de ruderalis-genen kun je zelf binnen no-time dit succes ervaren!

Recommended products
Blue Cheese Auto belongs to our most popular cannabis seeds. Read more information about this strain on our special Blue Cheese Auto - Wietzaden page. Here you can also find other breeders that offer this strain and cannabis seeds that are genetically related to this strain.
Andere producten van Royal Queen Seeds