Amnesia Haze (Royal Queen Seeds)

Amnesia Haze van RQS is een prijswinnende Nederlandse klassieker die nog steeds een favoriet in coffeeshops is. Ze is een door Sativa gedomineerde hybride die beroemd is vanwege haar milde smaak en stratosferische high - we hebben het hier over een cerebrale high van 22%! Amnesia Haze bloeit in 10-11 weken en kan binnen een opbrengst produceren van wel 600g/m² en buiten maar liefst 700g/plant!

Genetica 70% sativa - 30% indica
Ouders Original Amnesia Haze
Bloeitijd 10-11 weken
THC% 22+%
CBD% Gemiddeld
Opbrengst (binnen) 600-650g/m²
Hoogte (binnen) 80-140cm
Opbrengst (buiten) 600-700g/plant
Hoogte (buiten) 175-210cm
Oogsttijd (buiten) Eind Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Royal Queen Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 9 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 27.00
€ 27.00
1 zaadje € 27.00
3 zaden € 27.00
5 zaden € 57.00
10 zaden € 92.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Amnesia Haze: Royal Queen Seeds' geoptimaliseerde versie van een klassieker

Amnesia Haze van Royal Queen Seeds is een ware klassieker, die door velen als een van de beste Haze soorten wordt beschouwd. Het verhaal gaat dat ze werd gecreëerd door een Amerikaan die eind jaren '80, nadat Haze genetica naar Nederland kwamen, behoorlijk wat moeite heeft gedaan om de soort te ontwikkelen uit old-school Haze zaden.

Amnesia Haze heeft veel te bieden. Als een afstammeling van de Original Amnesia Haze, is ze een sativa-dominante soort, met 70% sativa en 30% indica genetica. Deze soort wordt niet te hoog en blijft dus lekker beheersbaar, met een maximale hoogte van ongeveer 140cm binnen en 210cm buiten. Hierdoor is ze een goede optie wanneer de ruimte ietwat beperkt is.

Amnesia Haze maakt indruk met geweldige opbrengsten en is inderdaad een van de best presterende cannabis soorten van Royal Queen Seeds. Je kan je verheugen op een indrukwekkende 700-800g/plant buiten en tot wel 600g/m² als je haar binnen kweekt onder een 600W lamp. Aan deze immense opbrengsten kleeft wel een klein nadeel: ze heeft een warm klimaat nodig en veel zon als je haar buiten wil kweken, wat haar minder geschikt maakt voor koudere klimaten. Kwekers in Noord-Europa, zoals Groot-Britannië, kunnen haar in wel een kas kweken om de best mogelijke resultaten te behalen.

Ze is ook ietwat gevoelig als het om ongedierte of water gaat en heeft dus wellicht iets meer aandacht nodig dan andere soorten. Als de omstandigheden juist zijn en als je haar goed behandelt, is ze die moeite absoluut waard. Wees echter wel geduldig, want haar bloeiperiode is typisch voor een Haze van topklasse: ze vraagt 10-11 weken en zal eind oktober klaar zijn voor de oogst.

Gerookt zal je geraakt worden door haar verbazingwekkend frisse en fruitige aroma, met wat kruidige hints. Met haar hoge THC-niveau, tot wel 22%, en gemiddeld hoge CBD-gehalte, levert Amnesia Haze een zeer sterke, langdurige en krachtige high in de bol, vergezeld van ultieme, lichamelijke ontspanning. Ze is perfect als je zoekt naar een soort om mee te chillen en te relaxen en waarschijnlijk heb je slechts een of twee trekjes nodig om op wolkjes te lopen.

Amnesia Haze van Royal Queen Seeds is een spectaculaire Haze, die niet uitsluitend bij haze liefhebbers in de smaak zal vallen. Haar fantastische aroma en krachtige high maken haar een aanwinst in je tuin!

  • De Beste Methodes Om Meer Trichomen Te Genereren

    Trichomen zijn letterlijk de magie van marihuana. Maar je hoeft geen goochelaar of illusionist te zijn om cannabis te kweken met een optimale harsproductie. Met de praktische informatie en tips in dit artikel, kun jij ook de plakkerigste ganja kweken.

Recommended products
Amnesia Haze belongs to our most popular cannabis seeds. Read more information about this strain on our special Amnesia Haze - wietzaden page. Here you can also find other breeders that offer this strain and cannabis seeds that are genetically related to this strain.
Andere producten van Royal Queen Seeds