Royal Kush Automatic (Royal Queen Seeds)

Royal Kush Automatic is het resultaat van het vermengen van de genen van Sweet Special en Royal Kush. Als een vaardige kweker met haar aan de slag gaat, kan de opbrengst oplopen tot 300-350 g/m². De toppen geven een rijke en pittige, bijna fruitige geur af. Als het op de productie van cannabinoïden aankomt, levert Royal Kush Automatic een THC-gehalte van 13% en een gemiddeld CBD-gehalte.

Genetica 50% indica - 20% sativa - 30% ruderalis
Ouders OG Kush x ruderalis
Bloeitijd 8-9 weken van zaadje tot oogst
THC% 13-15%
CBD% Gemiddeld
Opbrengst (binnen) 300-350g/m²
Hoogte (binnen) 60-90cm
Opbrengst (buiten) 120-170g/plant
Hoogte (buiten) 120-150cm
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Royal Queen Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 7 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 21.50
1 zaadje € 21.50
3 zaden € 21.50
5 zaden € 45.50
10 zaden € 73.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Royal Kush Automatic - Rijk en kruidig, bijna een fruitig aroma

Royal Kush Automatic werd gecreëerd door de genen van Sweet Special en Royal Kush te vermengen, en dit resulteerde in een samenstelling van 20% Sativa, 50% Indica en 30% Ruderalis. Ondanks dat dit een automatisch bloeiende plant is, wordt ze in de buitenkweek met 120-150 cm toch nog behoorlijk hoog. In de kweekruimte behoudt ze een hanteerbare hoogte van 60-90 cm.

Royal Kush Automatic groeit alsof haar leven op het spel staat. Na ongeveer 2-3 weken in de vegetatieve periode schakelt de plant over op de bloei, 6-7 weken later voltooit ze haar levenscyclus. Tegen de tijd dat de toppen helemaal opgeblazen zijn en een indrukwekkende omvang hebben bereikt, geeft ze een rijke en kruidige, bijna fruitige geur af. In de kweekruimte kan ze wel 300-350 g/m² opleveren, mits ze door een vaardige hand gekweekt wordt - als je haar buiten kweekt, kan één enkele plant 120-170 gram produceren.

Als het op de productie van cannabinoïden aankomt, levert Royal Kush Automatic 13% THC op en een gemiddeld CBD-gehalte. Deze combinatie van actieve stoffen produceert een heldere, vrolijke high, samen met een aangename fysieke ontspanning.

  • Een Outdoor Cannabis Plantage Beginnen

    Top Shelf Grower kweekt zijn cannabis buiten en uit het zicht. Zijn missie is het kweken van genoeg wiet om de rest van het jaar zelfvoorzienend te zijn. In dit blog legt hij uit wat je nodig hebt om nog deze zomer te beginnen met het kweken van je eigen, fantastische, outdoor cannabis.

Recommended products
Andere producten van Royal Queen Seeds