Chocolate Haze (Royal Queen Seeds)

Chocolate Haze van Royal Queen Seeds is een kruising tussen OG Chocolate Thai en Cannalope Haze. Het resultaat is een 95% sativa strain die een heldere high in je bol levert en een eindeloos gevoel van euforie. De chocolade-achtige geur en smaak van deze strain is werkelijk fantastisch. Met een bloeiperiode van 9-10 weken is ze ook nog vrij snel. Chocolate Haze is een absolute winnaar!

Genetica 95% sativa - 5% indica
Ouders OG Chocolate Thai x Cannalope Haze
Bloeitijd 9-10 weken
THC% 20+%
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 475-525g/m²
Hoogte (binnen) 90-160cm
Opbrengst (buiten) 450-500g/plant
Hoogte (buiten) 150-200cm
Oogsttijd (buiten) Mid/end October
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Royal Queen Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 7 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 23.00
1 zaadje € 23.00
3 zaden € 23.00
5 zaden € 49.00
10 zaden € 79.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Chocolate Haze: Een bijna pure sativa voor de liefhebber

Chocolate Haze is een sativa-dominante kruising, gekweekt door de professionals van Royal Queen Seeds. Het is een genetische kruising tussen de voorbeeldige OG Chocolate Thai en de Cannalope Haze. Het resultaat is een krachtige, heerlijke en bijna pure sativa met een 95:5 verhouding qua sativa en indica genen.

Chocolate Haze van Royal Queen Seeds is geschikt voor binnen- en buitenkweek, maar men moet weten dat het buitenkweken een probleem kan zijn, door het omvangrijke formaat van Chocolate Haze in de bloeifase. Een pure sativa die hoog en struikachtig wordt met hoogten binnen van 160cm en buiten van meer dan 200cm. Hier moet je rekening mee houden als je van plan bent Chocolate Haze te kweken, aangezien de plant snel de ruimte domineert bij binnenkweek.

Maar... gigantische planten brengen ook veel op: je produceert binnen gemakkelijk een gemiddelde van 475-525g/m² en buiten 450-500g/plant - en dat binnen een bloeiperiode van 9-10 weken. Het enige nadeel aan deze soort is dat hij weinig bestand is tegen schimmel, dus moet je extra voorzichtig zijn bij de vroege ontwikkeling.

Als je benieuwd bent naar de kwaliteit van het aroma en de high, dan zegt de naam het al. De smaak is in het begin fruitig en verandert na uitademing in een chocolade-achtige ondertoon. Bij deze prikkelende sensatie krijg je een krachtige sativa high. Deze is langdurig en zeer euforisch, en laat je na de eerste effecten achter met een heldere geest. Gezien de THC-levels van 20%, is het geen geschikte soort voor de onervaren gebruiker.

We kunnen deze soort aan de meer ervaren kweker die buiten wil gaan kweken aanbevelen. De uitdagingen van de kweek worden sterk beloond, met een hoge opbrengst van hoogwaardige, krachtige sativa-toppen die een onvergetelijk aroma hebben. Chocolate Haze is een uitstekende soort die voldoet aan de behoeften van de meer kieskeurige cannabiskweker.

Recommended products
Andere producten van Royal Queen Seeds