Easy Germination

Geef je kostbare cannabis zaden de best mogelijke start met 'Easy Germination' van Zativo. Easy Germination bestaat uit 20 kleine potten met compost, speciaal voor ontkieming, en komt met een pakje Stimulator Mix voor optimale resultaten. Je hebt alleen nog water en geduld nodig. Het absorbeert zoveel water als er nodig is, dus je kan geen fouten maken.

Geen loyaliteitspunten voor dit product.
Vanaf € 5.95
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Easy Germination: De gemakkelijke manier om je planten een goede start te geven

Easy Germination van Zativo biedt een simpele en eenvoudige manier om je planten een goede start te bieden in het leven, met minimaal gedoe en optimale resultaten. En je zal niet geloven hoe makkelijk het is...

Onder het label van 'Easy Germination' vind je een klein zakje met Sitmulator Mix. Dit kleine zakje bevat bacteriën, die het microbiële leven in de Easy Germination potten activeren. Dit microbiële leven is belangrijk als het gaat om de succesvolle ontkieming van cannabis zaden en de snelle ontwikkeling van wortels.

De Stimulator Mix moet worden opgelost in een liter handwarm water. Als je dit in een pan doet, kan je de Easy Germination bovenop het wateroppervlak zetten en dan zal er net zoveel water worden geabsorbeerd als nodig is, via de kleine gaatjes in de bodem. Zoals reeds vermeld, kan je dus geen fouten maken.

Wanneer de Easy Germination volledig verzadigd is met water, kan je een klein gaatje prikken in elke pot om er een zaadje in te stoppen. Bedek ze zorgvuldig en de zaden kunnen van start!

Om je zaden de best mogelijke omgeving te bieden (luchtvochtigheid % en temperatuur) is het verstandig Easy Germination te gebruiken in combinatie met onze Cannabis Propagator.

Andere producten van Zativo